Chici ce, TU esti ala prost de da in gropi
Nu cred ca e nevoie sa dau explicatii.
Ai grija ce el e mai mare ca tine! u ar trebui sa vb cu cineva pe care cunosti tu mai mare ca el, sa il ia persoana aceea la bataie ca tu nu vei rezolva nimic daca il bati ca poate dupa aia el se va enerva pe tine. daca tot nu te lasa in pace trimite-mi un mesaj perivat si eu te voi ajuta.
Da-i cu pumnul in ficat cat poti de tare sa il vezi cum cade ca o balega de aia proasta.
daca e prost de da in gropi sapa o groapa mai mare ca el sa vezi ce usor o saty fie aphoi
mda acum vb serios lasa -l in pace tu esti mai desteapta ca el si mai educata nu te mai baga in seama cu toty fraierii
Daca zici ca face box de doar 3 luni garantez ca tine garda in partea frontala si nu ridica umeri tragandu-i in fata pentru a se proteja pe laterale deci cel mai bine e sa nu te arunci in spre el ci cel mai bine e sal "pocnesti la ureche", sa dai cu piciorul din laterala in zona genuchiului sa piarda echilibrul si cel mai expus il prevad in zona abominala, un genunghi bine plasat si isi pierde suflul. Succes fundita?
1 o lovitura in zona genitala cu genunchiul(atunci cand te impinge)
2 cand se apleaca il lovesti cu genunchiul in nas (daca nu se ampleaca lovestel cu tibia in muschii superiori bicepsi femurali)
3 daca o sa cada loveste-l cu cotul in plex si ai terminat
ps: fereste-te de loviturile lui de pumn daca face box. eu fac tkd si am batut multi boxiori cu picioare in cap poti sa incerci si tu daca ai mobilitate. good luck
Davyduchiha2001 întreabă: