| Kira22 a întrebat:

Sal TPU, vreau si eu niste informatii despre paranormal, vise, deja vu, si am o intrebare:
Pai eu in general ma simt ca si cum eu decid ce fac dar cineva vine cu un sfat si intr-o iarna ma simteam singura adica eu faceam ceva dar nu mai mai mai auzeam acel sfat, eram foarte nesigura ca si cand simteam ca se va intampla ceva rau, dar nu s-a intamplat nimic, de atunci mi se intampla foarte rar asta, de ce?

4 răspunsuri:
| pinky_2278 a răspuns:

Este o singura problema:

esti cu bibilicalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca se intampla rar e bine. Eu tot timpul presimteam cate ceva rau si mai rau e ca se si intampla.

| YoSiAtat a răspuns:

Interesant, dar nu mai auzi sfaturi pentru ca nu ai avut si uh intentia sa incerci sa descoperi de unde vin acele sfaturi, ce se intampla cu ele, cine iti spune acele sfaturi. Te-ai gandit ca ar putea fi o calauza sau altceva? Probabil ai fost o persoana nepasatoare referitor la cine iti spunea acele sfaturi. Ce ai vrea sa stii despre deja vu, despre vise, despre paranormal pentru ca sunt multe articole pe internet.
Mai vreau sa adaug ca sunt slabe sanse sa mai auzi sfaturi de la "cineva" pentru ca daca nu le mai auzi inseamna ca calauza, divinitatea aceea a plecat de langa tine. Poate vrei sa ma intrebi de ce? Dar momentan doar atat iti spun, acum tu spune-mi ce crezi si daca mai ai intrebari nu ezita si punemi-le.winking

| BlueDog a răspuns:

Stres, neatentie, tuturor ni se intampla asta din cand in cand.