Nu, ba din potriva, painea ingrasa deci daca esti la regim este recomandabil sa nu mananci prea multa paine.
Orice mananci cu maioneze, va fi incarcat proteic, asa ca, ori cu paine ori fara, nu va influienta foarte mult, dar nu e recomandat sa mananci salata de vinete cu maioneza fara paine! Eventual incearca painea de secara.
Salata de vinete se mananca, de obicei, cu paine.Nici un aliment nu ingrasa atata timp cat este consumat intr-un mod corespunzator. Ideea este sa stii cum sa combini alimentele si sa nu faci exces de ele si asa o sa poti sa-ti permiti si anumite delicii, fara sa iei in greutate. Asa ca, daca iti place cu paine, o poti manca si asa
Nu face prostia saa manaci fara paine. Ca eu am mancat telian cu maioneza si mi-a fost rau o zi intreaga. Deci. cred ca unii dintre voi imi stiti povestea.
Da, ingrasa salata de vinete ca [virgula] contine maioneza si ulei. Dar nu strica sa mananci si tu doua felii . Fara paine este gretoasa si ti se va face rau.
Pa, pa.
Fara paine? salata de vinete cu maioneza ingrasa normal.si daca mananci si fara pane ti se face si greata...nu iti recomand. poti manca cu paine normal dar 1, 2 felii deci nu fa exces