| Aditzaaaa a întrebat:

Sall, ajuta`ti`ma va rog! vreau sa bag pe cineva pe facebook drept sora mea sau verisoara, dar nu stiu cumcryingcryingCum pot sa imi pun prietenii ca familie?! Funda

Răspuns Câştigător
| lolly1130 a răspuns:

Pasul 1-in dreapta sus ai editeaza profil (dai clik acolo)
Pasul 2-in stanga ai mai multe rubrici dai clik pe Persoane importante
Pasul 3-iti apara acolo fafilie,ai un spatiu, unde scrie numele prietenului, iar apoi alegi grandul de rudenie(sora de exemplu)

4 răspunsuri:
| SecretLover10 a răspuns:

Nu te speria, te ajut eu:
1.-dai click pe ''PROFIL'' din coltul din dreapta de sus. 2. -dai la inforamtii sub poza
3.-apoi dai la ''EDITeaza profilul'
4-apoi dai la ''persoane importante''
5-acolo iti va scrie ''family''
6.dai unde scrie ''adauga inca un membru al famiiliei'' si de acolo te descurci FUNDA?

| geox_3314 a răspuns:

Pai,apesi pe creionasul acela de langa prieteni se afla in partea stanga,si dai pe create new list scrii familie scrii numele persoanei celei care vrei sa o adaugi si iti va arata gradele de rudenie [mama,fiica,versioara, sora, etc] sper ca ti-am fost de folos:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai de duci pe profilul tau si dupa aia sti acolo unde iti scrie unde esti nascuta, ce limbi sti ...trebuie sa scrie editeaza profilul, si dai acolo si te duci la persoane importante si acolo va trebui sa scrie stare civila, si mai jos scrie familie si dai acolo... sper ca te-am ajutat baftawinkingbig grinfunda?

| Raluca_5813 a răspuns:

Buna! 1.Intri la profil
2.Informatii (partea stanga a paginii)
3.Sub nume,ai un creion, iar dupa el scrie: "Editează profilul", click aici
4.In stanga paginii ai a 3-a optiune: Persoane importante, click
Si de aici cred ca te descurci big grin
Funda?:*