| casher a întrebat:

Sall all. Am un timp liber de 4 zil siii... am vrut sa intru pe contul meu de yahoo ca in fiecare zii. Si mi-a aparut ceva pentru prima oara! Cica : Care e unchiul tau nu stiu cum?
Dar cred ca e o intrebare de securitate. Dar eu nu stiu raspunsul ca contul (cacofonie) meu mi-la facut un anonim care nu il mai gasesc de mult. Acum nu mai pot folosii skype, ca mi-am uitat parola si... imi trebuie yahoo-ul sa ma uit pe mail/email deci

Cum imi recuperez contul? sad?

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai... daca nu iti mai stii intrebarile vezi ca pe acolo ai optiunea sa iti vina un cod pe nr de tel. care trebuie sa il scrii acolo. O sa iti dea codu si tu il scrii acolo si gata. Bafta! Asta e singura optiune daca nu merge fa-ti altul si nu mai pune anonimi sa iti faca, contul pentru ca poate intra pe el si injura persoane sau ce vrea el. Fa-ti singur sau pune un prieten sa ti-l faca!

| casher explică:

Eu am zis ca este un "anonim" doar pentru VOI. Acel anonim este varamiu Adica copilul lui nana si dap

| DennDeny a răspuns:

Pai intrebarile alea sunt de securitate si din cate stiu iti mai apar acolo niste optiuni si poti spune ca ti-ai uitat parola la contul de pe Yahoo si o sa iti trimita un email pe contul alternativ pe care l-ai pus tu cand ti-ai facut ID-ul.
Sper ca te-am ajutat. Funda? ^^

| casher explică (pentru DennDeny):

Te rog... Un tutorial pe internet happy