| TheAnonym a întrebat:

Sall all astazi 29.11.2011 mi-a furat telefonul pe strada si politia e dupa aia pot sa sper ca il mai gasesc? Si oare ce curs de autoaparare miar tb pentru ca sunt cam pliut!

5 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Salut de ce nu te-ai dus la Vodafone/cosmote ce esti tu explica-i situatia si gasea telefonul in 3-4 zile prin gps ca stii ca ei stiu unde te aflii cat timp ai cartela dar oricum cred ca politia stie si o sa iti recuperezi a ti-o cerut nr. de telefon care e in telefon? daca da e situatia de mai sus ce am precizat happy nu iti fa griji ca ala care ti lo luat ia amenda...

| Hayuki a răspuns:

Incearca Karate sau Judo... daca e telefon cu optiuni de blocare/detectarea locatiei o poti face pe internet ca in cazul telefoanelor android si MAC. Daca nu, sa speram ca vei rezolva cu ajutorul politiei. Mult noroc happy

| RazzyFUnik a răspuns:

Daca u ai incredere in politie inseamna ca nu ai avut de a face cu ea
nu iti trebuie curs de auto aparare cu spray cu gaz sau piper, dupa ce il folosesti il arunci...

| Kitty20 a răspuns:

Nu prea ai putea sa ai mari sperante cu politia din romainia dar spera in continuare...ai putea sa te duci la un curs de karate, arte martiale etc

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Pff...dar cum ti l-au luat?