| smartgirl a întrebat:

Sall all. Astazi vreau sa va pun o intrebare legata de salut. "Sall all " aceasta forma e ca si cum ai zice "salut la totii."intrebarea mea este: e corect sa spui "sall all"? parerea mea ar trebui sa se spuna "sall at all" dar e putin ciudat ca un cuvant sa fie in romana si altul in engleza. :* astept raspunsurii si dau fundita >**

Răspuns Câştigător
| madducu a răspuns:

Corect ar fi: "sal all"=salut la toti(la-ul se subintelege).Nu exista cuvantul "sall" in lb. engleza.Dar daca tot vrei s-o dai pe engleza, poti zice "hello all/hi all/wazzup alllaughing ". Nici wazzup nu e corect scris asa, ci "what's up" dar pe mess merge si wazzuplaughing
winking
winking

3 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Sall all = salutare tuturor

| Gumã a răspuns:

Nu prea am inteles!
Dar eu prefer in romana ca suntem romani
in engleza...hmmm nu prea`mi placewinking
Pa, Pa

| Mee a răspuns:

Uite...daca stii melodia americandrim, ai putea sa-ti dai seama ca au intrat destul de multe cuvinte din engleza americana in Romania. Cuvantul sall, nu prea poti spune ca e in romana, este un cuvant folosit in limbajul cel nou, folosit de adolescenti si anume;,, Limbajul Messului,, combinat cu all, care in engleza inseamna toti, iese buna tuturor, stii ca sunt mai multe expresii care in traducere libera in romana iese naspa, insa asa s-a format cuvantul si noi il folosim ca atare. sper ca te-am lamurit... pupici:*