Pai,spune-i nu trebuie sa-ti fie frica. Spune-i cu ochi inchisi repede. Mai intai ca sa cuceresti o fata spune-i ca iti place cum este imbracata. Adica frumoasa. Spune-i ca e draguta. Si atunci trebuie sa-i spui da REPEDE ca daca nu va fi cu alt baiat si nu poti sa stii daca simte la fel. Funda?
Eu nu sunt mai nimic in scoala mea deci nu-s asa popular iar daca o sun inchide pentru niste chestii din trecut dar acum eu o vr si nu am curaj pentru ca n-am curaj sa-i spun chestia asta nici pe mess nici in alta parte pentru ca daca spune nu s-ar putea sai pierd pretenia deci..deci. nu stiu ce sa fac si sa-i spun papa cum drk dacas lulea dupa ea?
Pai daca nu prea iese in oras..NU ITI FACE GRIJI! sun-o vorbeste putin cu ea,incepeti incet incet o discutie,mai intreab-o cei place sa faca, etc si apoi gandeste-te daca ar fi ceva intre voi. daca da, poti sa incerci sa ii spui ca o placi, si sigur nu va rade de tine (pentru ca aveti multe in comun)dar daca nu aveti nu ii spui nimic, pur si simplu ii spui ''papa''cum inchei tu normal o discutie si gata!
Davyduchiha2001 întreabă: