| ♥ ѕოiℓε ƒօг ოεε ♥ a întrebat:

Sall all! imi dati niste statusuri prin care sa i arat ca inca tin la el si ma gandesc la el...mersikiss? asi dori sa nu fie aceleasi din totdeauna...

3 răspunsuri:
| Kat123456 a răspuns:

I always keep the memories with you
nu o sa-ti spun ca te iubesc dati singur seama
ai ramas in mintea mea ca o umbra nu mi te pot scoate din cap
i always remember you
don't worry im here for you
sper sa te ajute! funda?happy

| brokenangel2011 a răspuns:

Esti focul ce arde neincetat in inima mea rece, ador sa ma pierd in bratele tale.sa ma alinti cum numai u sti, am nevoie d zambetul tau sa ma hraneasca, am nevoie d lumina ochilor tai sa ma vegheze, sarutul buzelor tale dulci dau viata inimi mele, iar pentru aceasta viata eu iti multumesc cu dragostea ce ti o daruiesc chiar si in clipele in care nu imi alinti trupul cu o imbratisare dulce! Te iubesc sufletel

Stau singura la fereastra si privesc spre asfalt, caut urma pasilor tai, dar n-o gasesc, plec si-ti caut parfumul in perna, dar si el s-a risipit, te caut in tot ce ating, dar nu te simt. mi-ai luat totul cand ai plecat:bucuria, dorinta si visele mele, mi-a ramas doar iubirea imensa iubire ce-o simt pentru tine, am multe intrebari dar fara raspuns, de ce? de ce-ai iesit asa din viata mea? de ce m-ai mintit? inima mea n-o sa creada de-i spui ca n-o iubesti, ca n-ai iubit-o niciodata, ca am fost un capriciu, un nume pe-o lista, nu crede ca doar ia a iubit iubire.

inima mea e pe jumatate plina si cand sunt alaturi de tine ea se umple.Cand nu esti langa mine sunt ca si cum sa fii moarta.Asa ca te-as ruga sa nu pleci niciodata de langa mine pentru ca eu sa traiesc fericita alaturi de tine. Orice ar fi sa nu uiti ca mereu TE VOI IUBI, esti viata mea

te iubesc e putin spus.nu cred ca se gasesc cuvinte pentru a-ti demonstra, la fel cum nu exista cuvinte pentru.ati multumii ca ai aparut in viata mea. tu mi-ai luminat sufletul, totul fusese amar pana sa apari tu. te iubesc cum nimeni nu ar putea sa te iubeasca si tot ce imi doresc este ca DUMNEZEU sa ne uneask PE VECI. TE ADOR

noaptea fara tine e ca cerul far stele, o zi fara tine e ca pamantul fara apa, viata mea far tine e pustie, nu mai pot visa, te vreau langa mine, am nevoie de tine, imi lipsesti mult TE IUBESC!

a nu te fi iubit nu-mi amintesc cum era, dar trebuie sa fii fost ingrozitor. D-zeu este iubirea cand facem loc iubirii in sufletul nostru, practic ii facem loc lui d-zeu. A iubi inseamna sa faci declaratii si lucruri simple fara un motiv anume! sa-l accepti pe celalalt asa cum e, sa-l asculti cu inima, sa nu-l fortezi, de asemenea sa-l privesti cu ochii inimii si ai sufletului.cuvintele te pot minti, pe cand privirea nu. A iubi inseamna sa fii acolo pur si simplu sa fii prezent acolo nu numai fizic ci si cu sufletul. iubirea aprinde o flacara in sufletele fiecaruia dintre noi cu atat mai mult cand dragostea ne este impartasita. dragostea nu va pieri niciodata.

sper sa te ajute!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt greu de gasit, greu de parasit si mai greu de uitat.nu prea are legatura, dar naaaaaaaaaa.