Salut. Sunt multe programe, dar după ştiinţa mea în limba engleză. Eu am făcut în felul următor:
-- am învăţat tastele pe de rost; nu e mare lucru, îţi ia câteva minute.
-- am învăţat poziţia degetelor, adică faptul că degetul arătător de la mâna stangă stă pe f şi cel de la dreapta pe si, cu cel stâng gestionezi g, r şi t, cu cel drept h, u şi y
-- am luat un text în limba română, cu diacritice pe care l-am introdus de mai multe ori.
După 16 ore de exerciţiu, desigur, nu într-o zi, ci într-o săptămână, am ajuns să scriu fără să măi mai gândesc la taste. Primele 2 3 ore de exerciţiu sunt mai grele, după care
îţi dai drumul.
Ehh. daca ar exista ...ar fi bine
Dar cu timpul vei reusi sa scrii si fara sa te uiti la tastaturaAsta prin exercitiu
Succes!
Nu cred ca este asa ceva
dar daca tastezi mult o sa te obisnuiesti
incearca sa scrii cat mai mult la taste pana ce o sa stii fiecare litera in ce zona a tastaturii se afla si apoi incerci sa tastezi fara sa te uiti la tastatura bafta! cu timpul vei reusi si fara sa-ti dai seama
Nu exista asa ceva
Dar sunt sigura ca exercitiul este "mama invataturii".
Ai putea scrie in fiecare zi un text sau ceva si o sa vezi ca o sa sxcri din ce in ce mai repede
Exercitiu... o sa te obisnuiesti, pina la urma e vorba de rutina. Am cautat si eu asa ceva acum citiva ani cind mi-am dobindit primul pc. Si acum tastez ca un drac infierbintat. E vorba de obisnuinta. O capeti cu timpul...
Iti dau un link, poate te ajuta cu ceva http://wareseeker.com/free-easy-typing-lessons/.
@paul27 nu crezi ca ai o ironie gratuita? S-a exprimat foarte clar in intrebare.
anonim_4396 întreabă: