Nu-ti da eroare e-mailul, ci browserul. Incearca sa instalezi Google Chrome si seteaza-l ca browser implicit, apoi incearca sa-ti citesti mail-urile si vei vedea ca poti face asta fara probleme.
Browserul este de vina...instaleazaa alt browser...si dupa aia instaleaza din nou mess-ul.asa o sa mearga sogur funda?
! Pai ai putea sa schimbi morotul de cautare! De la el e! Si mie mi-a facut aceeasi faza! Schimbal! Adica dezinstaleaa ce aai u ( Internet Explore ) Safari e. t. c! Apoi instaleazal iar! Daca nu a mers instaleaza Opera e tot un motor de cautare doar ca e mai bun! Incearca! Cu Placere!
Pai inseamna ca ti-a expirat certificatul de nu mai siu eu cum ca si eu am aceeas problema mai ales daca folosesti Motzila sau Explorer.
Si eu patest acelasi lucru.Nu stiu din ce cauza, dar te pot ajuta! Intra pe www. yahoo messenger online.ro sau. com (nu mai stiu sigur) si scrie parola si id-ul.Iti apare la fel ca la cel obisnuit. Sper sa reusesti! Daca nu merge intra pe yahoo mail sing in si incearca sa ma contactezi pe andreea_regina@yahoo.com poate gasim o solutie.Succes!