| TheDarkDragon a întrebat:

Sall.As vrea sa ma apuc de construit corabii, si m-am gandit sa incep cu modele de hartie, inainte sa incep cu lemn.Am vazut niste videoclipuri pe youtube in care erau construite coribiile din piratii din caraibe, erau fabuloase, aratau exact ca in film.Dar nu a pus nici un tutorial ceva, daca stiti unde pot gasi niste tutoriale sau instructiuni, sa construiesc din hartie, va rog, ajutati-ma.Precizez, nu erau facut din origami, erau efectiv facute din bucati de hartie.

9 răspunsuri:
| Skypee a răspuns:

Nu te apuca cu construitul corabiilor din hartie daca mai incolo ai de gand sa le sculptezi in lemn, nu te ajuta nimic.Hartia nu are nici o legatura cu lemnul si se prelucreaza diferit asa ca apucate direct din lemn sa faci chiar daca nu iti iese cu timpul o sa reusesti, dar daca vrei sa faci doar cu hartie uite aici un tutorial http://www.youtube.com/watch?v=b-ec8LbsaVI
Si cu timpul poti sa faci modele mai complicate.Bafta

| TheDarkDragon explică (pentru Skypee):

Imi pare rau ca zic asta, dar esti total pe langa....In primul rand,
NU vreau sa SCULPTEZ in lemn, uitete si tu cum se fac niste modele de corabii din lemn, si in al doilea rand, am specificat ca NU vreau sa fac ORIGAMI.

Uite cum vreau sa fac corabile din hartie http://www.youtube.com/watch?v=rS8k0-ESAyg. Asta e total PARALEL cu origami

| Skypee a răspuns (pentru TheDarkDragon):

Scuze n-am vazut partea cu origamii pai aia ce se face din bucati de hartie se cheama quilling se face din bucatele mici de hartie ce se unesc cu alte bucatele.

Asta nu e quilling aici astia rup bucati de hartie le deseneaza si le lipesc cu scoci aici iti trebuie doar imaginatie, n-am vazut videoul inainte sa trimit raspunsul anterior si de aia am crezut ca e quilling.

Pai da, am facut si eu 2 corabii asa mai demult, dar nu seamana prea mult cu cele din film.Si as vrea un tutorial, ca sa imi iasa mai bine.

Nu gasesti tutorial, doar daca vorbesti ca ala care a postat videoul sa faca unul, in rest ca sa iti iasa ai nevoie de imaginatie si sa previzualizezi cam cum ar iesi.bafta

| Faruece a răspuns:

Uita-te pe youtube la video-uri cu tutoriale, iti va fi de folos

| TheDarkDragon explică (pentru Faruece):

laughing imi va fi de folos...mai bine zis, mi-ar fi de folos, ca tutoriale cu corabii de hartie in afara de origami nu exista, si inca nu am experienta necesara ca sa ma apuc de lemn.