| pokemon01 a întrebat:

Sall, care dintre voi e fan naruto? Il urmaresc de cand a aparut! dar am o intrebare, credeti ca madara e bito? Ca am vazut in manga ca kabuto a scos un sicriu si madara a incremenit, pls raspunsuri

11 răspunsuri:
| βÚβÚ a răspuns:

Salut.Yep,sa spunem ca sunt fana chiar daca de abia sunt pe la episodul 50 si ceva din Shippuuden.
Cred ca ai vrut sa zici daca Madara este Tobi.Pai da, el este, a tradat satul si si-a schimbat identitatea big grin

| rico1991 a răspuns:

Da Tobi ehee hee pe cit de stupid erahee hee si amuzant big grin pe atit d eputernic estehee hee dar naruto acum a dobandit puterea vulpii cu noua cozihee hee plus tehnica teleportarii de la tatal sau tongue o s afie super tare tongue

| MeowWow a răspuns:

Da este. Eu sunt acum la epsoadele curente da cred ca ma apuc iar ca am uitat unele

| 3thera a răspuns:

Nu este Obito.Tobi este legendarul Uchiha Madara, si chiar acum(in ultimele capitole manga, episoadele o sa apara mai incolo) a declarat razboi. O sa vezi, e foarte interesant.

Pentru manga(se citeste de la dreapta la stanga) : http://mangable.com/naruto/

| ArexuDeea a răspuns:

Is la episodul 175 daca vrei sa stii ceva da un mesaj si da Tobi e Madara

| 8i9i a răspuns:

Madara este Tobi deghizat. El este cel care a infiintat Akatsuki si care a fost odata liderul clanului Uchiha. Obito era tot un membru al clanului Uchiha si care era coleg de echipa cu Kakashi(cand acesta era jounin).

| Bot a răspuns:

Sal, sunt fan Naruto si nu are cum ca Obito sa fie Madara fiindca Obito a fost strivit de pietre totuși ar fi o soluție.Pain s îi fii dat lui Madara corpul lu Obito altfel nu-mi explic...

| ZuAgain a răspuns:

Se poate sa fie corpul lui obito prin absurd dar nu este obito
se zice ca are un ochi sharingan si un ochi rinnengan (deoarece a respins amaterasu a lui sasuke)

| PinguinuL a răspuns:

Eu sunt big grin
Nu sunt prea sigur.
nu as prea crede ca tobi e madara chiar daca o spune.
totusi nu l-au aratat pe obito murind nu-i asa?
i-a dat sharingan-ul lui kakashi si kakashi a plecat
nu arata ca moare.
totusi nu cred ca este nici obito laughing
sunt multi factori care arata ca tobi e obito mai ales treaba cu ochii.

| jiraya a răspuns:

Este imposibil ca tobi sa fie obito deoarece obito este prea tanar si dupa cum a aratat desenele prea slab sa detina asa puteri...cand tobi a atacat satul folosindu-se de kyuby kakashi era prea tanar obito avand aceeasi varsta ca si el prin urmare nu poate fi tobi obito.

| Zirro_Andredei_1995 a răspuns:

Tobi este obito, ca prin episoadele 320 kabuto il reinvie pe adevaratul madara si pana la urma recunoaste ca nu e madara