Buna,imi place foarte mult albastrul ca cerul,e o culoare ca exprima libertate,inteligenta,pofta de viata,imi place foarte mult. Desi sunt multe culori frumoase, fiecare culoare are farmecul ei, dar albastrul imi place la nebunie.
@kathyangel
.nu sunt rau ...sunt doar realist!
si nu mai scrie ca o piti,... fara suparare!
Pai verdele este culoarea mea preferata.De mic mi-a placut verdele.Tin minte ca la gradinita si prin clasa 1, 2 imi luam numai haine verzi si jucarii verzi.Atat eram innebunit dupa culoarea asta
Si acum am ramas cu aceeasi culoare preferata.
Verdele reprezinta viata, speranta, pace.Ma reprezinta 100%.
Numai bine
Turcoaz -e o nuanta foarte interesanta, mie imi place fiindca e un mix foarte dragut si ese asorteaza usor :X
Culoarea mea preferata este alb pentru ca semnifică vindecare, purificare, nou, neatins, calm. Albul este culoare purităţii. Totodată, albul sugerează şi sinceritatea. Are : efecte de expansivitate, uşurinţă, suavitate, robusteţe, puritate, raceală; exprimă pace, impacare, liniste, inocenta, curatenie, sobrietate.
A mea stiu clar ca e mov. Mie imi place la nebunie. Imi place albastrul dar n-ar putea fi chiar culoarea mea preferata. Roz nici atat fiindca e prea dulce. Si mov e asa frumoasa. E culoarea mea preferata de acum 6 ani si inca n-am schimbat-o. Funda?
Ms pentru raspunsuri
app: Apache u numa sa comentezi stii, dc esti asa de rau?
Bn,cum zici u Apache.Si nu sunt piti.
Poate chiar e o intrebare copilariasca dar tot o intrebare este, corect?
Si pe mine ma intereseaza sa aflu lucruri despre alte persoane.
annemarry_1498 întreabă:
alexutsuuu întreabă: