Fiind doar un copil, nu mi-am făcut planuri mari pentru această vacanţă de Paşte. Însă m-am gândit ca vacanţa aceasta să-mi perfecţionez cunoştinţele mele de limba română, engleză şi franceză.
1.Am vazut in numele tau iully. Te cheama Iulia? Si pe mine la fel!
2.As vrea sa-mi perfectionez cunostintele la mate, sa merg la bunici si sa ma relaxez.
Tu?
Da Iulia ma cheama dar prescurtare ii Iully asa imi zic toti! tare ca si pe tine te cheama Iulia!
Imi dai idul tau de mess?:*
Pai.....cati ai?
Poate esti mai mare decat mine!
Hristos a inviat!
Cati ani ai?
Adevarat a inviat! pai iti zic pe privat prin mesaj ca nu vreau sa-mi fac varsta publica nici id-ul de mess! iti las un mesaj ok?
Ok
astept!
Ti-am dat mesaj ai primit?
Da!
dar tu pe ale mele?
Nu... daca esti membru junior nu poti da mesaje trebuie sa ai 10 ile logare si cel putin 100 de raspunsuri!
10 zile*
Daca vrei poti sa-mi zici aici messul tau sau varsta daca vrei.
Aaaaa...
te intrebam de unde esti
Am 10 ani
messul nu-l zic ca nu vreau sa-l stie toata lumea.
Din Oradea!
Aaaaa...
Eu din Bucuresti!
Hai sa mai vb asa pe TPU
Aaa! daca vrei poti sa-mi dai tu cerere la id-ul de mess pe care ti l-am dat prin mesaj privat.
De ex. ce suc iti place cel mai mult?
Ok!
Pai mai nu prea ma dau in vant dupa sucuri, imi place lipton, nestea si un pic pepsi tie?
Ok ce?
mai vb pe TPU?
Pai...nici eu dar imi place sprite-ul
Care e materia ta preferata?
Mie imi place mate si engleza tie?
Mai vorbim si maine, ok?
Eu nu mai intru azi!
Pai eu in aceasta vacanta am mers la biserica(si inca mai merg), am vopsit oua, stau cu familia, rudele si prietenii, pe calculator, TPU, facebook, mess ma duc in sat, de facut temele(mai am doar putin la engleza)si in principiu cam atat! bye!
Dragoste si sex, pupaturi... glumesc. pai... calculator all day long, fitness, dormit si cam atat. aaaa si sa nu uit mancarea
Avand in vedere ca am inceput liceul in aceasta vacanta imi voi petrece timpul cu noii mei prieteni cat si cu cei vechi..sunt singura acasa asa ca imi fac de cap pana seara pe la 11..ies prin parc ma duc la cumparaturi pentru paste la coafor desigur la biserica. voi incerca sa petrec cat mai putin timp la calculator in zilele insorite si cam atat tu?
PC), timp petrecut cu prietenii, familia, iubita
Facebook, mess, biserica.
excursi munte, mare cam atit fac eu in vacanta de paste