| •.•°..::paffy::..•.•° a întrebat:

Sall! cine se joaca metin2 guabina? cum vi se pare? este mai bun decat metin2? happy astept rasp...mersi anticipat big grin app

38 răspunsuri:
| nevastuica18 a răspuns:

Man joc guabina/persia si e fff tare jocu, am lv95 care joaca poate ma stie. cel mai tare de pana acu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e prea usor sa descarci guabina ro si metin 2 guabina spaniol e super am conturi de lvl 90 99 87 si nivele su 80 cine vrea sa ma caute smily in joc big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)este mai fain decat metin2ro.
2)si am multe conturi care am muncit multi ani si grei.
cam atat succes!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joc eu dar e varza cauta metin2 guabina an romana ca ala e super eu am avut guabina 2011 an spaniola dar e varza faci + la fierar sau cu pergamente si esuiaza mereu la +8. Cauta daca vrei metin2 guabina an romana ca super.

| razvan112_8325 a răspuns:

Dami un site pentru metin 2 qabina te rog

| VooDau a răspuns:

Da este mult mai bun si am auzit ca este official (ca si metin2 tim, metin2 gx, metin2 fun) asa am auzit si sunt ratele mai mari sunt arme de 90 si au si kinguri. Funda?

| fluturici a răspuns:

Metin2 guabina este mai fain decat ro, dar este versiunea mai veche de la metin2 gx daca ai jukt, item'ele sunt mai tari si le primesti +9 pana la un anumit level, jocu' ii sa te distrezi dupa parerea meahappy, Have Funhappy

| ChristIiIiIiiIi a răspuns:

E mai fain
sunt arme armuri 0 yang si altele