| PrESeUS a întrebat:

Sall! cine stie cum pot face muschi la burta si piept! dau fundita! Eu am 1.64 50kg si 13 ani!

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. La aceasta varsta ai muschi la burta. Pe la 50. 60.ani va trebui sa faci ceva. Legat de piept, trebuie sa vezi cum stai cu restul. Deci> Nu trebuie sa arati ca o femeie. Odata trebuie sa ai biceps triceps dorsal umeri si pe urma piept. Dar, fiind dorinta ta, piept se face cu orice, si tot cea ce este impins. Tot cea ce este impins lucreaza pieptul. Tot cea ce este tras, lucreaza dorsalul, sau spatele. Pentru abdomen, te intinzi pe jos, cu fata in sus mainile sub sezuta picioarele la 45 de grade si=ti scrii numele citet fara sa lasi picioarele jos. Ma refer citet imaginar. Este cea mai grea proba pentru abdomen. Pa!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IonutPutinica a răspuns:

Buna Edi poti face,, muschi la burta"(abdomen) prin flotari gimnastica si abdomene

| bob4rap a răspuns:

Lol esti cam mare pentru 13 ani rolling on the floor) eu am 51 kg la 17. pai faci abdomene pentru "burta" si pentru piept flotari... sau poti sa alergi sa iei gantere sa tragi sa iti faci un abonament la sala. e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai bune pentru pectorali(piept)sunt flotarile declinate(cu picioarele pe pat) iar la abdomen(burta) fa tot flotari deoarece abdomenele dauneaza mult la coloana!

| sympBv a răspuns:

Abdomene la greu

| andreitr95 a răspuns:

Fa flotari multe si abdomene, eu faceam in fiecare zi cate 240 de flotari, 20 la fiecare 5 min timp de o ora si abdomene 500 pe zi cate 100 la 10-15min,da acum m-am lasat ca m-am plictisit si eu fac tot de la 12 sau 13 ani si acum am 16