| adisor234 a întrebat:

Sall cum pot invata mai repede sa scap de orice lectie sau spuneti-mi de cate ori cititi o lectie pana o invatati dau fundita.

Răspuns Câştigător
| GrEeNHeArT a răspuns:

Cel mai bine se invata atunci cand o scrii pe o foaie sau cel mai bine fa-ti un caiet al tau unde sa scrii toate lectiile si citesti cate putin apoi scrii ce ai retinut si asa o sa iti ramana in cap pentru mult timp si ti se va dezvolta si memoria vizualawinkingasa fac si eu si am luat 9 la teza la geografiewinking

7 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

6 ori cel mult 10 dar stii cum fac eu?
-i-au caetul si dupa fiecare prop o repet la 2-3 prop le zic funtya

| κλάους a răspuns:

Cred ca daca esti atent in ore la profesoara, pui intrebari, si nu te joci cu colegi, atunci nu o sa trebuiasca sa stai mult la invatat, doar recapitulare 2-3 ori si gata. Eu asa fac, nu invat acasa pentru ca stiu din clasawinking Bafta

| StreetDancer a răspuns:

Pai ...eu una cand citesc de exemplu la ...geografie. Iau harta in fata ( harta lectiei ) si ma gandesc la ceea ce citesc adica imi imaginez tot ceea ce scriu. Trebe sa intelegi toti termenii din lectie, indiferent ca e fizica, chimie, mate, romana, geogghi, isto. Nu trebuie sa inveti pe de rost. La fizica de exemplu sau chimie unde avem mai multe formule sau reactii le citesc de mai multe ori si apoi le tot scriu pe foaie de atatea ori pana nu am nici o greseala.
Desigur, unii oameni invata o lectie prin faptul ca tot citesc de 100 de mi de ori lectia si nu inteleg nici jumate din termenii pe care ii contine lectia, altii prefera ca dupa ce citesc de vreo 2-3 lectia, sa isi ia o foaie si sa scrie pe ea lectia cu cuvintele lor.
Altii fac schite cu desene, sageti.

Eu zic ca fiecare trebuie sa isi gaseasca metoda prin care sa invete cel mai repede. Eu zic sa incerci toate aceste mode ( si te sfatuiesc daca nu sti ce inseamna de exemplu : magura sau obcina si daca ai aceste cuvinte in lectie atunci cauta in dictionar si o sa iti fie mai usor sa inveti daca sti si intelegi toti termenii ).
Sigur vei gasi metoda buna pentru tine. Mult succes si nu te da batut! big hug

| Alexandruuu3 a răspuns:

Eu unu o citesc pana o invat, dar daca vrei sa inveti mai repede iti sugerez sa scrii pe o foaie A4 esentialul din acea lectie.Adica sa zicem ca ai la biologie sa inveti proteinele scrii pe o foaie definitea, rolul mai pe scurt faci un conspect la ceea ce ai de invatat. Ce clasa esti?

Răspuns utilizator avertizat
| Isabella_8638 a răspuns:

Nu invata mecanic.incearca sa iti faci tu mai intai o schema cu cele mai importante date din lectie si apoi invata-le.invata logic nu mecanic. Fundita?

| Ghita_Ana_Alexandra_1996 a răspuns:

Habar n-am, baremi din a cinciaincepi sa scrii ca la nebuni.Dar si profesorii astia st prea exagerati.Cel mai bine e sa.ti faci temele bine repede si corect, iar dupa sa te relaxezi.
ai incredere, si daca mai vreo intrebare cauta.mape facebook ana alexandra ghita. apropo, am 12 ani

Întrebări similare