Dai la start-->>control panel-->>user accounts-->o sa-ti apara jos 2 poze, la care cont vrei sa pui parola, sau daca nu, doar una, dai pe una din ele click, apoi create a password, bagi parola, o reintroduci, si dai "create a password"
Intri in panoul de control al calculatorului si la optiunile de siguranta si ar trebrui sati mearga.
Apesi pe Start, undeva in dreapta dai clik pe "Control Panel", apoi intri pe "user accounts" si dai "create a new account" mai departe cred ca te descurici... [cu putina engleza] sper ca te-am ajutat...
Intri in panou si acolo iti faci parola la create a password si acolo iti faci!
Dai la START -> Apesi pe nume -> Create a password -> Cred ca de aici de descurci... Bafta!
Intri in start apoi control panel apoi dai pe user acount apoi dai create a passord si apoi iti scrii parola
Primul raspuns plz funda
Salut
Mai intai de toate, deschizi meniul de start.Alegi Settings->Control Panel.Acolo alegi User Accounts.Iti va aparea un meniu, deasupra caruia scrie "Pick a task...". Dai pe "Change an account". Alegi contul pe care vrei sa pui parola.Iti va aparea pe ecran "What do you want to change about your account?". Dai pe "Create a password". Iti vor aparea trei casute:
1.[aici scrii parola dorita]
2.[aici confirmi parola dorita, scriind-o din nou]
3.[aici scrii un lucru pe care il vei utiliza pentru a-ti recupera parola in caz ca o pierzi]
[P. S.aca ai scris parola cu litere mari, trebuie scrisa asa intotdeauna.]
Pasul urmator este sa dai "Create password". Iti va aparea o intrebare: "Do you want to make your files and folders private?". Vei raspunde cu "Yes, make private" in caz ca vrei sa iti pui parola si sa iti securizezi PC-ul sau cu "No", daca nu vrei.
Ca urmare, cand vei deschide PC-ul ti se va solicita o parola la utilizatorul la care ai una.
Sper ca raspunsul meu ti-a fost folositor
adrianboss2011 întreabă:
anonim_4396 întreabă: