| maryana5 a întrebat:

Sall big grin
are careva... din intamplare sims 3 whistling?
daca dahee hee... poate cineva sa-mi spunahee hee cum naibah intru in scoala, spital, cladirea aia ciudata rosie angry?
adica vreau sa spun cahee hee nu pot sa intru ca in sala de gimnastica.chestiile alea cu mancare si restulhee hee
cineva, orice? putin help big grin?

xoxooo, mary devil-

Răspuns Câştigător
| Covrigel a răspuns:

Eu am Sims 3, la spital mergi numai daca sotia este insarcinata si la primarie poti sa faci un tur...

9 răspunsuri:
| Wtf9000 a răspuns:

Da-i click pe usa principala, si intri. Sau poti sa dai imaginea in cladire, si sa dai click>move direct.

| Wtf9000 a răspuns:

Sincer, habar n-am care-i problema; la mine merge. Probabil omiti ceva pe acolo, nu se poate. Sau o fi vreo versiune sau un crack prost la joc, sau ceva.

| maryana5 explică:

@GriM : tot nu merge sad ....in cladirile astea nu merge sa intru ca in orice casa straight face

| greg a răspuns:

Vrei sa intrii in spital? Pffffffff, esti emo? big grin
Cladirea ciudata rosie este a OZN`urilor si trebuie sa ai buletin de OZN laughing
Katerinca only, nu cunosc Sims.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaaa rooog spuneti-mi si mie de unde aveti sims 3 [-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti! Nu poti sa vezi ce vace simsul tau ce face in spital, scoala, primarie... Am si eu sims 3. Dar ar trebui sa scrie asta in instructiuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-mi si mei sims 3 pls va roghappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar la sims 3 nu se poate sa vezi in cladire.hee hee

iti intra doar personajul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai sotie fa un copil cu ea si poti merge la spital, cladirea rosie e un ozn si trebuie buletin, scoala trebuie sa ai copil si trebuie sa mergi cu copilul la scoala la gimnastica nu stiu sai inca incerc sa intru. daca gasesc raspunsul il voi poastabig grinhappy