Iti dau un sfat candd vrei sa adaugi un prieten dai pe capul ala cu negru si gri nu dai pe adauga mai multi vecini ca nu iti da dar cel mai bine e sa ai acel vecin inlista de prieteni si sa fii sigur ca ai multi vecini dai pe capul ala si dai pe toti ca iti vor veni vreao 20 vecini si ca sa pot sa fim vecini adauga ca prietena pe hi5 si scrie
mif georgiana si dupa cand iti dau add putem sa fim vecini, si mie mi s-a intamplat iti sugerez inca o data dai pe capul ala dar sa nu fie primul(poate sa fie al doilea care vrei tu)si imi dai un mersi privat care e numele teu pe hi5 si sa te bag ca mia imi merge sa adaug vecini si la tine e o difectiune, astept mersi privat cu numele, funda dupa ce rezolvam problema plase astept mersi
Pa, pa!
Iti apare asa daca vecinul pe care vrei sa-l pui la barn buddy nu este prieten pe hi5 cu tine...doar prietenii de pe ii poti adauga ca prieteni
Daca esti prieten pe hi5 si nu merge...asta se mai intampla uneori cand vrei sa adaogi multi prieteni inaceeasi zi. Va merge in curand
Asa imi aparea si mie.eu incercam de fiecare data cand intram sa joc, si uneori mergea.link-ul poti sa-l dai cuiva la care vrei sa-ti fie prieten.se poate adauga si asa(cu link-ul)
Yurisa întreabă: