| RoxanaCher a întrebat:

Sall! Eu mi-am dorit un laptop deoarece calculatorul nu merge prea bine si as vrea sa am ce face cand plec intr-o excursie, tabara(pe drum)! Parintii mei au spus ca imi i-a un laptop doar daca gasesc la promotie de 500 de lei! Nu cred ca o sa gasesc atat de ieftin! Ma gandeam sa-mi cumpar un DVD portabil deoarece este 430 de lei si il pot lua oriunde cu mine! Si in plus mereu mi-am dorit sa am un televizor de,, buzunar". Ce ziceti este buna ideea? Stiti unde as putea gasi acest produs?

3 răspunsuri:
| Nic a răspuns:

Nu exista laptop atat de ieftin si probabil si parintii tai stiu asta :)
http://www.emag.ro/.......S850Y.005
asta ar fi o varianta de laptop ieftina.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu gasesti la banii astia.In primul rand nu sunt bune.Aici in romania se da mai scump decat in alte tari.Al meu e din italia. E mult mai ieftin acolo, am dat 600 de ero, in romania ar veni cam 1 mie de ero cred.Si ca sa-ti bagi internet trebuie sa iei nu stiu ce chestie. Iar un laptop e prea greu sa-l iei in exursii, nu se merita daca nu prinzi net.

| Nic a răspuns:

Nicoleta la ce te mai duci in excursie daca stai pe net? Laptopul e foarte bun la plecari de genul dar nu sa stai pe "mess" sau pe TPU big grin ca doar esti in excursie si trebuie sa profiti de asta happy