Este foarte simplu. Apesi pe fundita (medalie gri, care se transforma in una oranj) din dreapta raspunsului preferat, iar apoi tot ce va trebui sa faci, e sa dai clic pe "OK". Este un fel de "Multumesc" pentru cel, care te-a ajutat cel mai mult.
P. S. Bine ai venit printre noi!
Pai te uiti in josul raspunsului si vezi o fundita portocalie si cand pui mouseul pe ea scrie alege raspunsul castigator. tu dai click pe ea si apoi dai OK si e gata treaba! voilla! bafta!
Uite in dreapta raspunsului meu e o fundita gri, un fel de medalie
Daca apesi pe ea se face portocalie, asa imi dai mie o fundita
Fundita e rasplata daca raspunsul ti-a fost de folos
Pa-pa:*
Deci in dreapta ficarui concurent este desenata o fundita nu?
Pai Sub acea funda scris Acorda fundita
Dai clik pe ea si gata Sa te uitit bine :d
Iti apare in dreapta la raspunsul meu o fundita, si apesi pe ea. E simplu.
Incearca la mine
In dreapta raspunsului respectivului/ respectivei apare o funda dai click pe ea si ai dat fundita... pentru alte nelamuriri poti citi aici
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pai de e in dreapta raspunsului meu este o fundita rosie pe care scrie DECLAR RASPUNS CASTIGATOR. Apasa si da ok.
Bine ai venit poti da o fundita in momentul in care ai mai multe rasp si alegi unul dintre ele ca raspuns castigator succces la dat fundite
Cand primesti raspunsuri, cum ar fi al meu, spre exemplu, in partea dreapta e o funda, care seamana cu o medalie si scrie 1 pe ea. dai acolo si parca te intreaba: Vrei sa ii oferi acestui utilizator o fundita? - si acolo dai da sau nu. Sper ca am ajutat. xoxo.
Deci bun venit Si eu sunt noua.si la prima intrebare am dat o fundita si nu a fost deloc greu! Deci... tu pui intrebarea.astepti raspunsurile.si dupa vreo zi, doua iti apare in dreptul fiecarui raspuns cate o fundita...si tu trebuie sa apesi pe fundita din dreptul raspunsului care ti-a placut sau ti-a fost de mai mare ajutor! Sper ca ai inteles cum se face! Te pup