Pai de ce nu te duci afara cu niste prieteni sa petreceti revelionul. uite eu nu mi-am planuit de mai devreme unde sa fac revelionu si acum stau in casa. tu te-ai putea duce afara cu prietenii, ca mai incolo sunt jocurile de artificii. Parerea mea! Bafta! si un an nou fericit La multi ani!
Priveste un film de groazaa, eu asta fac acum privesc Alone (2007) :X E suuper! Incearca-l si tu, iar daca l-ai vazut deja cauta altul :X. poti sa te joci jocuri pe net, asculti muzicaa mai incet , mai raspunzi la niste intrebari pe TPU :X, te joci Conquiztador. iar daca n-ai cont poti sa-ti faci unu ca nu e mare lucru , mai arunci ochii pe facebook pe la un profil, doua si cam atat , cred ca iti ajung atatea activitati "nocturne" . Fundaaa? Te rogg >
Gandeste-te la ceva care iti place tie sa faci. Poti sa faci ceva la calculator, poti sa citesti ceva, poti, daca ai TV la tine in camera, sa te uiti la o emisiune speciala de revelion (cu sonorul dat incet si cu usa inchisa)
Cam aceeasi situatie si la mine, si n-am dispozitie deloc.Caut vorba cu cineva la comp sa uit de toate.