| Sisoi_Ronaldo_1998 a întrebat:

Sall la toata lumea.
As vrea sa stiu cum fac sa imi mearga PC-ul mai repede dar in primul rad sa va spun ca am in PC.
1.Placa Video (anti radeon 4350 (Microsoft corporation )
2.Hard Disk-ul (al aveam de 500 dar l-am stricat ca stingeam PC de la priza si acum am unul de 200 )
3. Windows (am windows 7 ultimate 32 bit)
4. Memoria ( 1024MB RAM)
5. DirectX version ( DirectX 11)
6.Procesor AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+(2CPUs),~2,1 GHz.

Si cam atat as vrea sa stui daca exista un program ca sa ruleze imi repede va rog mult FundaVOT

Răspuns Câştigător
| MishelleArt a răspuns:

Instaleaza Defraggler si defragmenteaza-l o data la o saptamana sau la 2 saptamani...

| Sisoi_Ronaldo_1998 explică (pentru MishelleArt):

Mrs mult poti sa in spui cum sa sterg virusi din PC te rog

| MishelleArt a răspuns (pentru Sisoi_Ronaldo_1998):

N-ai cum sa-i stergi tu, ia-ti de pe net antivirusul Avast(sau oricare altul) si dai scanare la PC.

8 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Daca ai decat 1 GB de ram treci pe windows xp sau mai cumpara minim 1 gb. Windows 7 consuma cam 600 mb in idle iar daca deschzi browserul ti se incarca memoria la maxim si iti merge blocat.

| TeDrqq a răspuns:

Pai pentru inceput mai ia-ti o placa de rami de 1gb, bun intretine-l cu tuneup utilites sau glarry utilites (iti recomand glarry) si un antivirus bun, opreste din procesele nefolositoare, si daca vrei performante maxime dezactiveaza Aero sau fa-i niste optimizari uite aici un link : https://sites.google.com/site/windows7delaaz/intretinere poti sa faci tot ce scrie acolo!

~Fundita? big grin

| horia2012 a răspuns:

La 1 GB RAM si Windows 7, niciun program pe care-l vei instala nu-l va face sa mearga mai repede. Mareste memoria sau schimba cu XP. Poti instala programul asta gratis si vezi daca inbunatateste cu ceva:
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml
Cureti si optimizezi cu el.

| 8mariastar a răspuns:

Probabil ai prea multa memorie mai sterge din memorie ca sa iti mearga mai repede

| BogdanVasc a răspuns:

Se poate din BIOS sa maresti frecventa procesoarelor, dar o sa consume mai mult si se incalzesc mai tare.

| Lionis a răspuns:

"Advanced system care" sau "TuneUp Utilities". Sper ca te ajuta, cel putin pe mine da.