| lalaballet a întrebat:

Sall. Luna viitoare este ziua mea. Am hotarat sa mi-o tin asa:

Merg cu 4 prietene la o pizza, la un restaurant apoi, la un film ca orice om normal.

Intrebari:

1. Avand in vedere ca voi face asta intr-o sambata,iar la restaurant va fi aglomerat,cum putem sa ne distram, fara sa-i incomodam intr-un fel sau altul pe ceilalti clienti?

2.La ce ora credeti ca ar fi cel mai bine sa se desfasoare actiunea? Oricum,va fi si in functie de ora la care e filmul, dar eu ma gandeam pe la ora amiezii.

3. Avand in vedere ca implinesc 16 si sunt fata, cam cu ce credeti ca ar fi porrivit sa ma imbrac?(link)

MERCI ANTICIPAT

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai zis cum puteti sa va distrati fara sa incomodati clientii, se intelege ca ai vrea sa faci un fel de chef la restaurant. Acasa la tine poti sa te distrezi.

| lalaballet explică (pentru mgtow):

E un fel de sala doar a noastra, de aceea am zis distractie(e o platforma mare)

| mgtow a răspuns (pentru lalaballet):

E bine, mai lipseste muzica si sa dansati, un karaoke ceva.

| lalaballet explică:

1. prin "'distractie" ma refeream la amintiri dragi.

2. Fara suparare, dar, nu m-ai ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| dannycrtsz a răspuns:

Sa mergi la restaurant, la ora amiezii, nu prea ai cum "sa te distrezi", parerea mea. Dupa ce mancati si dupa film, ti-as recomanda sa mergeti la un suc intr-un pub unde se baga muzica buna. Parerea mea este ca v-ati simti mult mai bine.
Sper ca te-am ajutat:*

| lalaballet explică (pentru dannycrtsz):

Acolo este un bar, in restaurant, si se aude muzica buna.in schimb, e intr-un mall gigantic.eu ma gandeam la poze si filmari.cum ti se pare?

| dannycrtsz a răspuns (pentru lalaballet):

E ok, nu prea sunt potrivit sa-ti dau mai multe sfaturi caci sunt baiat si sunt majorlaughing.
Dar suna bine, mai e timp oricum, daca iti vin idei noi sau primesti un sfat care iti va placea.

| dydy10 a răspuns:

Pai eu m-am gandit asa: daca vrei neaparat sa sa mananci o pizza o poti comanda acasa si va puteti distra acolo cat vreti si dupa aceea daca vrei sa te duci la film sa zicem la cinema city daca vrei sa iei gustari pentru film eu zic mai intai sa va duceti la film si dupa aceea la pizaa sau daca nu iei gustari mai inai la pizaa si apoi la film si sa te organizezi in asa fel incat sa nu intarzi! si cu imbracamintea eu de ziua mea m-am imbracat cu cadourile primite ca sa fie o zi frumoasa! sper ca te-am ajutat La multi ani!

| lalaballet explică (pentru dydy10):

Pai,mi-am tinut-o anul trecut acasa, si am vrut la pizza, dupa care, mancam popcorn la film

| dydy10 a răspuns (pentru lalaballet):

Atunci eu zic sa ii intrebi si pe prieteni, sa vezi si parerea lor :-D Ceea ce conteaza este sa te distrezi tu si prietenii tai :-)