| Merishoor a întrebat:

Sall
Sa incep cu inceput
Am 14 ani si am mustata si barba si imi este rusine cu ea imi este rusine sa stau de vorba cu fata de care imi place de ea.
Funda+vot

Răspuns Câştigător
| ComputerGeek a răspuns:

Sa stii ca si eu am mustata, ma rog nu mare dar se vede oricum. La scoala, noi cei cu mustata, ne dam mari si radem de cei care nu au laughing

Nu are de ce sa-ti fie rusine, face parte din crestere/maturizare. Asa ca acum poti si tu sa razi de colegii care nu au mustatawinking

13 răspunsuri:
| Homye18 a răspuns:

Nu este nici o rusine faptul ca ai mustata si barba (pana la urma esti barbat). Daca nu-ti convine poti sa o dai jos in ciuda faptului ca eu unul nu ti-as recomanda deoarece apoi va trebui sa te barbieresti mai des si crede-ma nu e mare scofala sa te razi. Eu unul am inceput sa ma barbieresc de la varsta de 15 ani si acum mi-e lene sa mai fac lucrul acesta big grin

| Rossey a răspuns:

Spune-i mamei tale sau tatalui tau sa iti cumpere o spuma de ras.Este foarte simplu.

| ŦąñťäsÿĶïŝš a răspuns:

Barbiereste-te

| Nyghtshadow a răspuns:

Barbiereste-te. Esti cam mic sa ai deja mustata si barba dar nu e nicio problema. Nu-i nicio rusine in asta.

| papusikatha a răspuns:

Din contra, se va simti bine vorbind cu tine crezand ca vorbeste cu un barbat adevarat! happy Si inca un sfat, daca incepi sa te razi de pe acum, iti va creste mai mare... asa ca mai bine las-o asa cum este caci altii isi dau cu lama pe fata ca sa le creasca si sa se simta barbati.

| greendayforu a răspuns:

De ce sa-ti fie rusine? e ceva normal, toti baietii ar trebui sa aiba mustata si barba... la 14 ani straight face mi se pare normal. aa. da si succes cu fata de care iti plcwinking

| bkb300 a răspuns:

Sa nu iti fie ma rusine ca asa sunt barbati du-te la ea si vorbeste fara sa te gandesti ca iti va spune ceva urat si daca iti spune asa ceva radei in nas.

| Aditzu1988 a răspuns:

Si care e problema ca nu inteleg.
1. Gandeste-te ca acest lucru te face mai barbat decat restul baietilor de varsta ta.
2. Daca te deranjeaza asa tare...da-o jos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbierestete. funda? big grin

| The21Luk a răspuns:

Du`te si ia`o, sa vezi ce bine o sa fiewinking

| sebastian1331 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie rusine. E chiar ok.
Dar daca tie chiar nu-ti place pune mana pe o lama si dezlantuie-te!

| KatyaSmt a răspuns:

Why? asta e normal,sh, pe deasupra, cred ca mai rusine le e baietilor care nu sunt la fel de dezvoltati ca tine.Trebuie sa ai incredere in tine

| Nicee a răspuns:

Solutia e foarte simpla.iei un bic, niste spuma de ras, si sari pe treaba.