| AAAdelin a întrebat:

Sall, si vrea ca din fiecare oras din tara sa fie cate un reprezentant sare sa n-e descrie orasul sau, care sunt puncrele turistice, istoria, etc... deci tot ce depinde de turism iar voi v-a trebui ca sa atrageti privirile, iar toate raspunsurile vor fi marcate cu inteligent asa ca spor la scris si vreau sa vad cat de multe stiti despre orasul vostru!

3 răspunsuri:
| crystynel23 a răspuns:

Da, eu sunt din targu mures si as vrea sa fac acest lucru... am 13 ani si daca vrei ( uite idul meu : cryscrystynelcrys23thebest2yahoo.com ) o sa-ti fac o prezentare power point despre orasul meu natal, deci daca vrei, imi bagi idul si vb... Funda?

| TeddyAn a răspuns:

Eu sunt din Harsova, Jud Constanta. Harsova este un orasel aflat pe malul drept al Dunarii ce s-a dezvoltat de-a lungul timpului langa fosta cetate Romana Carssium. Cei ce trec prin oraselul nostru pot vizita muzeul local Carssium, Crucea Marinarilor construita in cinstea unor marinari disparuti in Dunare chiar langa oras, Ruinele Cetatii Carsium si minunatele forme de relief specifice rocilor calcaroase (Coltanul, Cocosatul, Casuta, Mosul si Baba, Belciugul, Porumbeii, Piatra cu Capac etc).

| zapa1 a răspuns:

Buna
Campulung Muscel, un oras ce merita vizitat.ESte un oras din judetul Arges.Ca toate celelalte oraşe, Câmpulungul a trecut în evoluţia sa prin fazele de sat, târg, pentru ca la începutul sec. XIV să devină oraş. Această evoluţie a fost determinată de sporirea numărului de locuitori, de creşterea continuă şi intensă a producţiei meşteşugăreşti şi a schimbului de mărfuri. În faţa bibliotecii orăşeneşti apare maiestuos bustul legendarului Negru Vodă, operă a sculptorului Dimitrie D. Mirea. Bătrânul bulevard al Câmpulungului s-a numit o lunga perioada de timp Bulevardul "Pardon" pentru că era aşa mare aglomeraţie, că desele ciocniri între trecători duceau inevitabil la scuzele exprimate la tot pasul prin expresia "Pardon!". In prezent in gradina publica "Merci"sunt amenajate atat spatii de joaca pentru copii, cat si mese pentru campionate de table si sah. S-a numit multa vreme Gradina Publica "Merci" deoarece la serbarile organizate in serile de vara, domnisoarele asupra carora cavalerii aruncau confetti ca gest de apreciere, repetau gratios: "merci", "merci"...
uite si niste poze
http://romania.ici.ro/images/orase/cm_1primaria.jpg
http://romania.ici.ro/images/orase/cm_istorie.jpg
http://romania.ici.ro/images/orase/cm_1etnografic.jpg
http://romania.ici.ro/images/orase/cm_mausoleu.jpg
http://romania.ici.ro/images/orase/cm_2etnografic.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/C%C3%A2mpu-Lung_1910.jpg