| Daviiiiiid a întrebat:

Sall stit ca la yahoo messenger poti sa te pui pe invizibil sa fii avalabil sau ocupat. cum poti sa te pui sa fii "idle" >: funda

9 răspunsuri:
| DonAnonymius a răspuns:

Idle esti daca nu ai atins mouse-ul pentru un minut.

| Rayyy a răspuns:

Daca nu mai intri pe Yahoo Messenger timp de mai mult de zece minute, in dreptul numelui iti va aparea "Idle". Atunci cand deschizi fereastra, iti dispare.

Cu toate acestea, exista si un program care sa iti afiseze automat statusul "Idle". Il poti gasi aici:
http://www.ymvista.com/idle-fals-fake-idle-pentru-yahoo-messenger/

| Biencush a răspuns:

Idle esti dupa o perioada de inactivitate la PC. Daca nu folosesti macar un minut calculatorul, celorlalti le apari idle de x minute

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Pai nu poti! acel„idle" iti apare daca nu eti la comp si ai vazut ca el se stinge si iti apare ceva! celor ce sunt pe YM te pot vedea dar cu „idle" la status si cu un ceas in loc de bulinutza aceea portocaliewinking

Sper ca te-am ajutat

Funda? big grin

| Ingerash a răspuns:

Idle apare atunci cand nu mai folosesti calculatorul un timp, de exemplu la mine apare dupa 10 minute de cand nu il mai folosesc

| asdaf a răspuns:

Idle se declanseaza dupa ce nu mai folosesti PC-ul o perioada de vreme(de obicei este cuprinsa intre 5-20 min depinde de setare)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea merge dar e o setare colo pentru idle la preferences si pui colo 1 minut si gata esti iddle

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu!

| Gaby_3356 a răspuns:

Buna! Idle apare dupa zece minute cand nu mai atingi mousul, daca doresti sa apara mai devreme procedezi asa :

1. Dai sus unde scrie "messenger"
2. Dai unde scrie preferences
3. Dai unde scrie Privacy
4. Dai unde scrie " Show me as "idle" if I don't use the computer for. Si acolo o sa iti apara minutele, apoi dai OK! Sper ca te-am ajutat happy

Pa`pa!

Întrebări similare