| 2PacKilluminati a întrebat:

Sall! Stiti cumva ce reprezinta mingile care plutesc pe mare(alea la cam 100 m de plaja).eu m-am gandit la 2 variante:ori sunt pentru plasa de protectie, ori arata limita pana unde poti sa innoti.cel mai jmeker raspuns primeste fundawinking

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Da reprezinta limita pana la care poti inota. Daca ajungi la geamandura(asa se numeste) salvamarii nu iti vor da voie sa inaintezi pentru ca e posibil sa se intample accidente.O zi buna

5 răspunsuri:
| Cristianne a răspuns:

Nope,în mingiile alea trăiesc dragoni.

| ShadowGhost a răspuns:

Reprezinta limita pana unde poti sa inoti. Oricum, sunt foarte scarboase, sunt pline de chesti verzi care ma rog sunt alge, si e alunecoasa.E geamandura daca nu ma insel eu dupa denumirea ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Reprezinta limita pana la care poti inota deci nu ai voie s-a treci de ele si se numesc Geamandura.

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Se numesc balize.Si nu ai voie sa treci de ele ca e posibil sa te inceti arata ca au curenti de apa si daca te indepartezi de ele vin salvameri cu barca dupa tinewinking

| MDGirls a răspuns:

Alea sunt niste mingi prin care se trimit hartii pe fax. De ex : pui o hartie intr-o minge de aia in Constanta si se duce pe mare pana in Cluj. happy