| Cher22 a întrebat:

Sall` T. p. u! Deci am un obicei prossst``. Imi rod unghiile oh go on Cum pot scapa de acest obikei` protesk? Am incercat cu un lak de unghi special pentru. ca sa nu mai rozi unghiile ( era transparent, fara luciu - si daca iti bagai degetul in gura era ff amar happy ) Dar nu a mers Voi va roadeti unghiile. Vii le-ati ros daca da cum ati reusti ' sa va opriti ' din ross laughing Stiti ceva ' chesti ...nu produse ceva.nu stiu leacuti laughing Plsss help Funda logikk `!

12 răspunsuri:
| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Si eu mi le rodlaughing
Vreo 2-3 luni nu mi le-am mai ros... mi le-am lasat mari pentru album dar cand am vazut ca se rup toate iar m-am apucat de roslaughing.

| Cireașăăăă a răspuns:

Pai daca esti undeva cu multa lume tineti gura ocupata( cu guma etc)sau nu stiu.

| leonardo a răspuns:

Buna Mary. E mai simplu decat crezi - asteapta sa faci 20 de ani (sau pe-acolo) si o sa vezi ca toate prietenele tale au unghiile lungi (ca sa le placa baietii) si tu nu. Garantat te lasi. Pana atunci insa, spor la rontait. happy

| aniriiiiii a răspuns:

Da`ti cu ardei iubite pe unghii sau cu boia iute laughing sau pur si simplu cand iti vine sa le rozi, zii NU, dar nu azi mai rod putin, maine putin.lasa`te asa deodatawinking esti fata mare ce naiba laughing

pup:*

| Andruza a răspuns:

Și eu am avut aceeași problemă ca a ta.
Numai că mama îmi dădea peste mâini când vedea că le rod
Încearcă și tu.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bagati degetele in sare

da cu parfum

invelestel in ceva

sau du-te la farmacie

| sasha_2369 a răspuns:

Uite un sfat de la cineva care pana mai acum 2 luni isi rodea unghiile pana la "os" laughing m-am uitat la colegele si prietenele mele care au unghii frumoase si am facut comparatie cu ale mele, care erau inexistente. Mi s-a facut rusine de mainile mele, mai ales ca se spune faptul ca mainile reprezinta oglinda unei persoane. Mi-am facut un fel de juramant, am jurat pe cineva drag, ca nu o sa imi mai rod unghiile si ca o sa le am la fel de frumoase ca si amicele mele. Pe langa asta, mi-am cumparat si ulei de ricin cu care imi frec unghiile in fiecare seara + ma dau cu un lac incolor de la Farmec, pentru rezistenta unghiilor. Nu stiu cat de folositoare sunt, cred ca intervine doar efectul placebo. Totusi, uite-ma astazi cu unghii, nici prea-prea, nici foarte- foarte, dar arata si mainile mele ca mainile unei domnisoare. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa scrii

| Zenithf a răspuns:

Umm, ce zici daca iti iei o unghiera si o pui in lantul de chei? Si eu am unghiera in al meu. big grin

| Iony_5207 a răspuns:

Si eu am avut o perioada cand imi rodeam unghiile (mai exact 2 ani), dar m-am lasat de acest obicei prost aplicand urmatoarele metode:
-mesteca guma (dar nu pe "stomacul gol" (adica cand nu ai mancat nimic), pentru ca vei face gastrita)
-i-ati un pachet de plastilina! Atunci cand iti vine sa le rozi, scoate o bucata de plastilina si modeleaz-o! Nu numai ca iti faci ocupatie, dar iti lasa si un gust foarte neplacut pe degete (unghii)!

In caz de vei avea unghiile fragile, taie o lamaie pe jumatate si infinge unghiile in ea timp de 20-30 minute! Si nu uita: in fiecare seara aplica un lac pentru intarirea lor!

fundita? big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dă-ți cu ardei iute pe ele și atunci să vezi!
Pa, pa.

| IIIx333III a răspuns:

Eu m-am oprit din acest obicei prostesthappy

Si iti voi spune cateva metode, mai usoare, care la mine nu au mers(din prima, sau chiar de loc), dar poate vor merge la tine:
>Da-te cu oja neagra, rosie, sau o culoare puternica pe unghii, iar apoi spune cuiva sa ascunda acetona, unghiera si oja pe care ai folosit-o. O sa iti rozi unghiile si se va vedea foarte urat.
>Atunci cand iti vine sa iti rozi unghiile ia o guma de mestecat.
>Incearca sa nu mai faci lucruri care te plictisesc, astea te determina sa iti rozi unghiile. Diferite lucruri... Nu sta la calculator facand acelasi lucru constant, pentru ca te vei plictisi si iti ver roade unghiile.

La mine aceste lucruri nu au functionat, dar uite cum am trecut peste tot. M-am uitat in reviste, toata fetele cu unghiile scurte nu erau foarte elegante, feminine. Eu pe vremea aia eram o skaterita in toata puterea cuvantului. Apoi am vazut o poza cu o tipa pe skate, cu tenesi, hanorac si pantaloni de trening, cu niste unghii rosii superbe. Erau mari si sanatoase. Si mi-am spus STOP. De fiecare data cand gandul meu se ducea la rosul unghiilor, imi dadeam peste mana si incepeam sa cant, si sa ma uit la poze cu fete cu unghii lungi, si la cat de frumoase sunt de obicei ele. Nu iti trebuie decat MULTA ambitie, si un scop. Adica: "Nu imi mai rod unghiile pentru ca Bla Bla". Cu asta vei reusi! Aplica si un tratament ca unghiile sa creasca mai repede (Iti recomand uleiul de ricin) si dupa ce iti vei vedea unghiile mari si frumoase nu te vei mai satura sa le privesti. (Cel putin, eu mi-am facut mii de poze cand am avut prima oara unghiile mari, nu am mai iesit afara 2 zile pentru a nu le rupeblushing eu chiar imi doream unghii mari big grin )

In orice caz, bafta si sper ca rezultatul sa fie niste unghii mari si frumoase:*