anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum ca incepe scoala nu prea am ce face in weekend ca duminica imi fac temele iar sambata n-am ce face si nu prea am chef sa scriu sau sa citesc asa ca astept idei funda la cele mai bune idei

4 răspunsuri:
| Legend123 a răspuns:

Iesi pe afara cu prietenii, joaca-te la pc, du-te in oras, uita-te la un film sunt foarte multe lucruri de facut. distractie placuta big grin

| RockPassion94 a răspuns:

Bună,

Poți practica un sport, altul decât cele pe care le-ai făcut până acum. Analizează-ți cu atenție preferințele și cu siguranță vei găsi unul care să-ți placă. Mișcarea e recomandată oricând și pentru oricine!

Dacă îți dorești un sport care nu implică mișcarea, poți încerca șahul. Nu degeaba mai este numit și „jocul minții". Te va ajuta să te dezvolți foarte bine intelectual și să te relaxezi în același timp. Eu îți recomand să-l joci cu oameni, nu pe calculator. În șah poți descoperi o activitate incitantă cu care să-ți ocupi timpul liber.

Dacă ai înclinație înspre artă, poți desena, picta, sau, de ce nu, crea obiecte hand made. Găsești numeroase tutoriale online, care te pot ghida spre realizarea unor adevărate capodopere!

Mult succes!

| rfd a răspuns:

Du-te la un football cu prieteniwinking.

| Copac13 a răspuns (pentru rfd):

Cam asta am facut toata vara am gasit si o minge puma sub o masina