Esti doar un copil, nu te complica de la varsta asta cu epilat, ras sau alte prostii. Atata timp cat nu este de natura hormonala, atunci nu e nicio problema. Daca te deranjeaza asa tare, intreaba un medic.
Sfatul meu este sa nu te razi pentru ca o sa-l indesesti mai tare si o sa-l stimulezi sa creasca mai repede. Parerea mea este sa-l lasi asa iar daca te deranjeaza tunde-l cu masina. Asta e cea mai buna optiune
Baiatu' daca ai mult par pe picioare nu te rade ca o sa iti creascca mai mult dupa aia...shi asta e un semn ca o sa te maturizezi mai repede...asa ca nu te rade o sa fie mai rau dupa aia.
sper ca te-am ajutat
Nu te rade deoarece mai rau o sa creasca, nici macar cu ceara sa nu-ti dai. Eu cunosc cateva fete care s-au ras, la bot ca aveau puf, nu era mustata si le-au crescut apoi mustata ca la barbati, doamne ce LOLL
Frate esti gay? cum sa te epilezi, sau esti fata si nu vad eu bine? daca esti fata ar fi bine sa nu te epilezi de la varsta asta
Nu te rade pana nu te vei duce la un doctor sa vezi de ce ca daca e ceva sau na vezi si tu... dar nu te rade intreaba bunica sau mama matusa pe cine din familie funda te-am ajutat cred cu ceva
Nu te rade picioarele iti vor straluci si zici ca vei fi fata,, e normal ca baietilor sa le creasca mult par doar nu esti femeia sa te epilezi...si iti va creste mai mult
Eu am 12 ani si m-am ras de câteva ori până acum si nu s-a întâmplat nimic... Ai putea sa încerci sa te razi. Oricum este normal ca de la vârsta ta sa apara parul.
Deci nu te speria, este o schimbare normala. De par poti scapă uşor. Dar totuşi sa nu te razi încă dacă parul nu te deranjeaza.
fundita?
E de rau... foarte rau! maimuta din tine iese la iveala, in curand o sa apara peste tot! si o sa iti vina o pofta subita de banane, nu te teme e ceva normal.
toti avem asta
Good Luck!
Ar trebui sa consulti un medic de preferinta un endocrinolog daca nu ma insel probabil iti va spune ca esti putin mai paros(a) dar daca esti baiat cred ca este ceva normal te dezvolti!
Nu te rade, o sa iti cada sau ai putea sa te bronzezi si nu o sa se vada...succes...sper ca ti-am fost de ajutor
Din_Chocholata_Puffulethe_1998 întreabă: