Probabil ca nu o sa fie al 3-lea razboi mondial dar inca avem o sansa sa nu se accepte legea in vara se discuta subiectul in parlamentul european pana atunci putem protesta!
Cat e Russia in picioare nici in **** nu ne doare.(Russia n-o semnat si n-o sa semneze niciodata)
+ ca ai de unde alege, Venezuela, Peru...+ multe alte insule care n-au semnat.
1.Internet o sa fie dar restrictionatate unele site-uri si o sa vada daca downloadezi, posibil sa platesti niste amenzi.
2.Parerea mea? E o prostie!
3.Nu,in niciun caz nu o sa fie ww3, au fost/sunt probleme mult mai grave.
Eu sper sa nu se ajunga la al 3-lea razboi mondial dar trebuie sa facem tot posibilu ca ACTA sa nu se aprobeze.Tot o data trebuie sa ii sprjinim pe cei de la Anonymus si sa cistigam acest razboi pentru todeauna.
Aceasta lege nu o sa se semneze niciodata in Romania, si eu detin site-uri de piraterie si mp3 download si ar fi o paguba foarte mare pentru mine, dar aceasta lege ar insemna k nici youtube sa nu mai functioneze pentru ca daca ar fi transmisa macar o parte din o melodie de exemplu unu se filmeaza in baie cum da mancare la pisica si e o melodie pe fundal chiar si youtube ar fi sanctionat pentru drepturi de autor, pc.ul este privat ceea ce daca s-ar aproba legea domnii vor vedea orice navighezi si tot ce faci ceea ce intra in intimitatea personala, sunt zeci de motive pe care vi le pot da ca sa va puteti da seama ca legea nu va fi aprobata
LegionarulRoman întreabă: