Fa cum vrei. Dar trebuie sa fii constienta ca daca te apuci, o sa fie greu sa te lasi. Este posibil ca mai tarziu sa regreti.
Este alegerea ta. Mai bine sa nu te apuci pentru ca e foarte usor sa te apuci, insa e foarte greu sa te lasi. Tigarile sunt un fel de drog, daca te apuci le lasi foarte greu. Plus ca costa o gramada de bani si unde nu mai pui ca te poti imbolnavi. Este adevarat ca se zice ca la un moment dat tot te vei apuca de ele ca nu iti va placea sa fi singurul din grupul tau care nu fumeaza, mie asa mi-a zis mama(desi eu nu cred ca o voi face), insa chiar si asa cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
Tu faci cum vrei.
Dupa parerea mea, iti zici sa nu te apuci, deoarece vei scapa foarte greu de ele.
Sub nici o forma.
Daca te apuci de fumat vei regreta. Poate nu vei reusi sa te lasi.
S-ar putea sa incerci de nenumarate ori si sa nu reusesti sa te lasi.
Nu te apuca ca va fi mai nasol iti distrugi si sanatatea si banii mai bine iti iei altceva de banii aia decat sa-ti iei tigari. Cand inista cineva cu tigara zici ca nu ca ai mai incecrcat si ti-a venit rau si cand insista cu bautura zici sa-ti puna si tie un pahar si o bei cat se poate de incet si dupa aia nici draq nu mai insista dar tot timpu la faze de astea sa faci asa.
Nu te apuca, tot tie o sa-ti para rau, poate nu acum, dar peste cativa ani o sa-ti para rau.
Frate iti spun fumatul poate sa ucida si la propiu deoarece iti distruge plamani iar cad esti racit nu te mai opresti din tuse chiar si cand nu esti racit de apuca tusea fara nici un motiv deci mai bine nu te apuca deoarece exista efecte secundare pe care nu ti leai dori.
adela_4401 întreabă: