| AbcDaBcDe a întrebat:

am o problema cu facebook-ul, de curand mi-am instalat windowsul si acum nu mai merge facebook-ul adica nu mai apare culorile imaginile sunt doar niste scrisuri asa nu pot da la prieteni nimic va rog ce sa fac

Am windows 7 profesional 64bit
Si daca tot ziceti-mi si cum sa fac poza si sa va arat asa pe net

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Instaleaza asta:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Ai grija sa debifezi la instalare McAfee sa nu ai conflicte

| AbcDaBcDe explică (pentru stlucian):

Am Adobe flash player 11

| stlucian a răspuns (pentru AbcDaBcDe):

Actualizeaza-l cu Version 11.9.90... sau apropiata. Daca nu stii dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou(va lua ultima versiune in mod automat)
Ca browser recomand Mozilla sau Chrome
Explorer doar pentru TV online dar asta e alta poveste. thumbs up

Tot nu merge si l-am dezinstalat si acum nu mai merge sa-l instalez imi zice Installation encountered errors
Actionlist not found
Si pe site zice Note: Your antivirus software must allow you to install software.
Oare sa fie de la antivirusul avira

Da. Iti spune:"Software-ul antivirus trebuie să vă permit să instalaţi software-ul."
Dezactiveaza-l pe perioada instalarii.(antivirusul)

Tot nu merge

In functie de ce browser folosesti vezi aici(mai jos) ce trebuie bifat(pentru flash player)

Ce unde sa vad

TE rog cum adica ...In functie de ce browser folosesti vezi aici(mai jos) ce trebuie bifat(pentru flash player)... explica mai concret te rog ce sa fac

10 răspunsuri:
| AbcDaBcDe explică:

Ms la amandoi

| razvanstietot a răspuns:

Trebuie sa downloadezi plugin si Adobe flash player....Si trebuie sa ai ori Google chrome ori Opera happy si eu am patit asa si am facut cum ti-am zis si acum merge!