| madalinspy a întrebat:

am o problema. va rog din suflet sa-mi raspunde-ti. deci eu si clasa mergem in excursie la brasov si stam 2 nopti. si m-am hotarat sa stau cu prietenii cei mai buni ( Alex Cristi) si astazi m-am certat cu alex de la un joc si a inceput sa ma bata sa dea in mine. m-am mai certat cu el si cand ma certam venea la mine si-si cerea scuze. eu il iertam. dar de data asta nu. deci cum pot sa fac sa dorm cu Cristi? cum sa-l conving? voi ce ati face in locul meu?

8 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Cere-ti tu scuze(chiar daca nu e vina ta) si el atunci o sa accepte.Succes!

| Shteff97 a răspuns (pentru daassh):

Cum :O:O:O In niciun caz...niciodfata sa nu arati k esti un pampalau oh go on happy

| daassh a răspuns (pentru Shteff97):

Ok, cum crezi eu ti.am dat o sugestie(din cauza orgoliului in viata pierzi mult).

| stef112 a răspuns (pentru Shteff97):

Ok in astfel de cazuri as fi de acord cu tine dar el e deja pampalau asa ca de ce sa nu arate. si din cate vad ii si pe invers ca vrea sa doarma cu cristilaughing

| Gogu06 a răspuns:

Pune mana pe o caramida fu.tei una in cap lu alex cu ea si in felu asta nu o sa mai vina in excursie ca are capu spart si tu o sa stai cu cristi in camera

| epurel a răspuns:

Vodka... vodka rezolva tot.

| Săsăran_Dragoș_1996 a răspuns (pentru epurel):

Ia, stinge tu vodka aia cu doua guri de bere sa vezi cum nu mai rezolvi nimic toata noaptea.

| Anonim123321 a răspuns:

Poi spune-i lui Cristi ca e cel mai bun prieten al tau si vrei sa fie cu tine in camera