| AnOnImUl321123 a întrebat:

Sall TPU
As vrea sa fac si eu clipuri video amuzante si sa le postez pe facebook, dar despre ce as putea sa fac videoclipurile? Asa de inceput, niste idei ca cu (scuzati cacofonia) timpul imi vor veni si idei asa din nimic si voi face clipuri. Ce sfaturi imi dati? Nu insultati, chiar vreau sa fac asa clipuri amuzante. :) As vrea sa fac clipuri gen asta: https://www.facebook.com/SimonDesue2/videos ceav gen ca acest tip, sper ca stiti la ce ma refer;)
Funda

1 răspuns:
| MariMaria103 a răspuns:

Deci, faca esti la inceput te poti gandi la lucrurile anormale pe care le faci tu de obicei si poti face un vine gen "cum fac eu.........cum fac oamenii normali" si poate iese ceva. Gandeste-te, chiar si cand iesi cu prietenii poti sesiza aceste lucruri pe care oamenii normali nu le fac, spre exemplu cum te comporti cu prietenii sau d-astea. (eu sunt groaznica cu cea mai buna prietena, ne batem cand prindm ocazia), poate ai vreun prieten cu care esti la fel. Incearca sa nu ii copi pe alti si sa fii cat de original poti. E mai greu pana iti gasesti un stil care sa-ti placa tie, dar si celorlalti. Sper ca te-am ajutat. big grin