| Butterfly9 a întrebat:

As vrea sa va intreb ce faceti ziua sa nu va plictisiti, stiu ca as putea face multe chestii dar nu stiu ce sa fac, teme de vacanta nu am, mai gasesc eu cate ceva de facut dar ma plictisesc de moarte, as vrea ca in vacanta asta sa fac ceva fain, mentionez ca afara este foarte frig. Daca imi spuneti ceva folositor ce as putea sa fac sa nu ma plictisesc, dau funda. URGENT!

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Iesi afara, la aer! Plimba-te! Bate mingea! Intra in casa si pune mana pe o carte! Vorbeste la telefon (nu pe mess) cu prietenii si convoaca-i la o distractie (un film la cinematograf, nu pe net; la o pizza; la alergat prin cartier; la stat la shtouri in fata blocului etc. Iesi din casa! Si ia-ti si niste prieteni cu tine!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Citeste. Cartile minunate nu se termina niciodata si ai sa uiti definituv de plictiseala.

| Butterfly9 explică:

Nu vreau sa citesc, ma plictisesc repede de citit, as vrea sa fac ceva, sa citesc e plictisitor, eu ma plictisesc foarte repede.

| mirunix a răspuns:

Ai putea sa citesti o carte. Sunt multe carti faine, faine de tot. Daca vrei, poti sa mergi intr-un local si sa citesti o carte. Doar tu, e ok. Stai la o cafea/un ceai si citesti o carte buna, in timp ce afara e zapada. E foarte fain, sa stii!

| mirunix a răspuns:

Daca stii ce carti sa-ti alegi, nu sunt deloc plictisitoare. crede-ma, nici mie nu-mi placea sa citesc, inainte sa gasesc carti minunate, pe care nu le-am putut lasa din mana nici macar pentru a merge la baie. happy

| Dan_6508 a răspuns:

Eu ma masturbez toata ziua si imi trece plictiseala :-s
incearca si tu :p!