Daca te plctisesti ai putea citi o carte de groaza, sa te uiti la un film sau la un serial, asculta muzica, compune statusuri poezi, deseneaza, canta, invata la o anumita materie, scrie, etc. Sunt o gramada de lucruri de facut! si un sfat ai putea iesii afara din casa sa mai iei putin aer si nu te-ai mai plictisi. sper ca ti-am fost de ajutor
Bună!
Nu prea multe. Te poți plictisi,asta-i sigur. Poți...să te uiți la televizor, pe internet, să citești, să desenezi, să faci origami, să cânți , să joci cărți, etc.
O zi bună!
Am eu niste "experimente" care le fac acasa cand ma plictisesc.Iti spun si tie unul; Ia un tub de carton (de la o folie de aluminiu) si o bricheta, tine tubul in mana stanga inclinat spre dreapta si cu bricheta apesi putin pe valva de gaz pana cand iese gazul, tine bricheta cu capul in jos in tub si apasa, atentie nu apasa prea tare sa nu faca flacara, tine asa cam 2 minute si dupa, apasa pana face scanteie bricheta, ia repede bricheta de acolo, si tine tubul departe, o sa iasa o flacara mare Have Fun!