Romania.Deoarece este tara noastra de origine. orice frumusete din alta tara nu merita,nu merita sa iti parasesti tara,originile,prieteni, etc. Poate in vacanta da, dar nu sa ma mut acolo.
Buna.
Pai eu am fost in Italia(in vacanta). sincer ma simteam ca la puscarie
Nu inteleg dc
2 luni de zile am simit ca mor de dor(de Romania)
Mai bine ma simt aici IN ROMANIA
funda?
pa, pa
Eu am aproape 7 ani in spania si m-am plictisit in toti acesti ani nici o vizita n-am facut in Romania, de abia astept sa ma intorc in 2012 la sfarsitul anului.
Italia De 1000 ori mai bine! Cred ca anul asta ma mut
Stii cat e acolo somaju? 800 E :-o
Cine draq se mai simte bine in Romania, in afara de Boc, Basescu si toti pupincuristii lor?
Italia-pentru ca un smartphone acolo costa vreo 100 euro(mi-am cumparat unul)si viata de acolo+ multe chestii pe care nu pot sa le insir pentru ca sunt multe.Dar tu?
Buna! Eu m-as simtii mai bine in Italia.Acolo sunt oameni mult mai primitori,intelegatori si linistiti de aceea nu exista atat de multe crime,violuri, furturi, etc.De asemea sunt foarte multe persoane dispuse sa te ajute cand ai nevoie.Pe langa asta in Italia ai ce admira,este totul minunat(mancarea,peisajele,muzeele,centrele comerciale, magazinele, etc.)
:*
Sincer M-as simti mai bine in Romania.Sincer mi-ar placea sa plec in Italia9doar daca as lucra acolo s-au intr-o excursie), dar sincer tot mai bine ma simt ''acasa'' in Romania
Romania. Tara mea cu bune, cu rele, cu rudele mele, cu prietenii mei, cu tot ce iubesc.
Eu am 10 ani si spun ca an Romania este frumos dar an Italia este o experienta pe care nu o poti rata
Depinde adica eu m-am nascut in Romania, nu am fost niciodata in Italia dar mama mea a fost si mi-a zis ca nu i-a placut nu stiu nu imi pasa parerea ei dar eu nu cred ca mad simti bine in Italia, departe de prietenii mei in fine asta e parerea mea
sper ca te-am ajutat
Funda?
Toate raspunsurile sunt frumoase Dar nah ma gandesc cine primeste funda :* mmmmmmmmmmmmm
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: