| MasterChyef a întrebat:

Cat de mult asteptati vacanta mare?

Răspuns Câştigător
| ImmortalQueen a răspuns:

Hm, tu ce crezi? Adica, cel putin eu imi aduc aminte ca eram tot timpul cu teme/teze/teste/proiecte/stres thinking Acum am examenele deci n-am scapat, dar oricum cred ca oricine asteapta vacanta intr-o masura destul de mare happy.
Pa, pa.

13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred ca orice vacanta este asteptata cu sufletul la gura, indiferent ca e de vara de iarna sau cea de Paste.Principalul e sa fie Vacanta!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Foarte mult,nici nu iti imaginezi. M-a obosit destul de tare anul asta,avand in vedere ca este primul an de liceu.
Pe langa asta abia astept soarele,caldura,piscina, bronz, distractie, fara teme, fara scoalaaa...

| єχcєєℓ a răspuns:

Huh aștept de mult asta.În sfârșit o să recuperez toate zilele când mă trezeam la ora 7 să plec la școală...mda o să dorm în mare parte.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

O saptamana nenorocita si gataaaa! Vacanta de stat treaz si dormit pana la ce ora vrei! Mai ales ca m-am saturat sa o vad pe zbarcita profa de romana in fiecare zi...

| LimonadaBaa a răspuns (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Si eu la fellaughingDoamne ce prosti sunt unii profi... Abia astept data de 6 iulie sa scot ghips-u.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru LimonadaBaa):

Te inteleg. Da` cum ai reusit sa iti pui un ghips? Te-ai lovit rau sau te-ai lovit bine?laughing)

| MasterChyef explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

S-a lovit bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea astept. Ma plictisesc la culme in vacanta, nu mai vad fata pe care o plac.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Hei.
De mult aștept aceasta vacantaa :X. Credeam ca nu mai vine odată. Dupa un an plin de teze și examene nu strica.

| PamyLove a răspuns:

Hmm, nu mult. De cand am inceput scoala...

| tarceabia a răspuns:

Extraordinar de mult

Întrebări similare