Hm, tu ce crezi? Adica, cel putin eu imi aduc aminte ca eram tot timpul cu teme/teze/teste/proiecte/stres Acum am examenele deci n-am scapat, dar oricum cred ca oricine asteapta vacanta intr-o masura destul de mare .
Pa, pa.
Cred ca orice vacanta este asteptata cu sufletul la gura, indiferent ca e de vara de iarna sau cea de Paste.Principalul e sa fie Vacanta!
Foarte mult,nici nu iti imaginezi. M-a obosit destul de tare anul asta,avand in vedere ca este primul an de liceu.
Pe langa asta abia astept soarele,caldura,piscina, bronz, distractie, fara teme, fara scoalaaa...
Huh aștept de mult asta.În sfârșit o să recuperez toate zilele când mă trezeam la ora 7 să plec la școală...mda o să dorm în mare parte.
O saptamana nenorocita si gataaaa! Vacanta de stat treaz si dormit pana la ce ora vrei! Mai ales ca m-am saturat sa o vad pe zbarcita profa de romana in fiecare zi...
Si eu la felDoamne ce prosti sunt unii profi... Abia astept data de 6 iulie sa scot ghips-u.
Te inteleg. Da` cum ai reusit sa iti pui un ghips? Te-ai lovit rau sau te-ai lovit bine?)
S-a lovit bine.
Hei.
De mult aștept aceasta vacantaa :X. Credeam ca nu mai vine odată. Dupa un an plin de teze și examene nu strica.
DaciaRomania întreabă: