| EvangelineDS a întrebat:

cat iti ia sa te racuperezi dupa apendicita pls mmmail multe detalii funda!

Răspuns Câştigător
| daniela_4753 a răspuns:

Buna yqoana! daca nu faci efort si ti regimul pe care ti la dat doctorul o sa te vindeci mai repede, nu am cum sa-ti spun exact depinde de ce complicati ai avut.eu am avut apendicita dar eram mica la mine a durat mai mult pentru ca am dat in peritonita.ai grija de tine

7 răspunsuri:
| Glamour612 a răspuns:

Am facut si eu operatie de apendicitahee hee si dupa operatie am stat 2 zile in pat si dupa mergeam, eram ok.
Doctorii mi-au spus ca 3 luni sa nu fac sport, sa nu depun efort, sa nu alerg si chestii dastea.De exemplu daca faceam mult efort putea sa imi plesneask cusatura aceea...
Peste ceva timpthinking nu mai tin minte catthinking mi-au zis sa ma duc sa imi scot firele.
Dupa ce iti scoti firele, stai alea 3 luni fara sa depui efort si dupa nu mai ai nici o problemalaughing ^_^
Astea sunt detalii.:* Raspunsul? Te recuperezi dpa maxim 3 luni:*
Sper ca te-am ajutathee hee

Mky:]

| ღHubbaBubbaღ a răspuns:

Salut!
Depinde si de organism si de cat de linsitia stai, in 1 saptamna sau 2 esti ca noua, toata smekeria este sa stai linistita timp de o saptamna adica sa nu faci efort.
Bye-Bye
fundita?

| noktambul a răspuns:

Sa te recuperezi total, patru saptamani. Daca nu faci miscare, sport sau alte eforturi, in cateva zile esti pe picioare (pana se inchide operatia).

| ღHubbaBubbaღ a răspuns:

Salut!
Depinde si de organism si de cat de linstita stai, intr-o saptamna sau doua esti ca noua. Toata smekeria este sa stai linsitita.
Bye-Bye
fundita?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Operatia este simpla de scurta durata si presupune o anestezie generala. Durata de spitalizare este de 1-3 zile daca nu apar probleme deosebite. Dupa aproximativ 3 saptamani persoanele operate de apendicita se pot reantoarce la viata normala.

| protopopicitorescovici a răspuns:

Eu am avut apendicita...si m-am recuperat dupa 2 luni si cateva zile.

| Soowhaat01 a răspuns:

Am facut si operatie acum 1 an. Nu iti i-a mult

Întrebări similare