Windows 7 e cel mai bun clar. Pentru ca unele chestii ( programe, jocuri etc.) merg mult mai bine, eu iti recomand windows 7. Bafta si daca vrei dai si funda nu ma intereseaza
Pai windows xp e cam demodat si suporta doar dx9, windows vista e mai stralucit dar crapa repede cand instalezi multe aplicati! Windos 7 este mult mai diferit, doar viteza de instalare a aplicatilor te lasa masca.Si pentru gameri este mai bun windows 7! Ar mai fi multe de spus, dar cel mai bine te convingi singur.
Cel mai bun este windpws 7, cand a aparut prima data o fost plin de erori, un sp3 este cel mai recomandat...in ciuda opiniilor ca win7 este cel mai nou si cel mai bun...
Windows 7 e cel mai bun pana cum! prin simplu fapt ca multe programe joci sau altele car apar maerg mult mai bine soau doar pe Windows7
Pai depinde. daca vrei 7 iti trebuie multa memorie pe partitia in care vrei sa instalezi. xp este la fel dar consuma mi putina memorie. vista este la fel ca 7 dar la jocuri consuma mai mult RAM. eu recomand xp.
Cel mai bun e windows 7 ultimate dar ca sa il utilizezi la maxim, iti trebuie un pc bun si iti recomand sa nu incerci vista ca e cel mai prost windows desi e mai nou ca xp si in plus daca ai windows 7, nu mai ai nevoie de cd-urile de instalare a placii video si placii de baza, le poti da foc
7. eu il am si merge foarte bine, am auzit si multa lume care il vrea si il mai avem instalat si in sala de info la liceu. deci eu zic 7
Depinde pentru ce il folosesti windows xp daca il bagi e mai bun pentru ca la jocuri are mai putine cerinte si poti juca jocuri mai calumea dar daca bagi vista sau 7 va avea cerinte mai mari si nu iti vor merge multe jocuri deci eu aleg Windows xp sp3 asta e cel mai bun... acum daca il vrei doar pentru fisiere si muzica chestii din astea poti sa bagi si vista sau windows 7...
Eu zic sa alegi Windows xp sp 3 e mult mai bun si mai usor de umblat pe el...
Pe windows xp iti merg toate jocurile dar pe windows 7 nu o sa-ti mearga toate jocurile, de ex mie pe wind 7 nu imi merge cs
Eu folosesc 7 pe laptop si se comporta bine deci nu am surprize de la el.Nici daca ma Joc Counter-Strike nu face nici-o fita, recomand Windows 7!
Windows XP, daca vreti sa te joci Counter-Strike pe 7, s-ar putea sa ai o surpriza, si oricum nu toate programele care sunt pe XP le gasesti si pe 7
Care Dacie e mai buna: 1100, 1300 sau Logan? Deci raspunde-ti singur.
.::CyBeR::. întreabă:
OrangeRoIt întreabă:
ILikeToKnow întreabă:
anonim_4396 întreabă: