George, asculta la mine frate, ui cum am procedat eu! deci aveam telefonul de vreo 2 ani, un Nokia E71, deci era zgariat si fata si spate ca vedeam greu ecranul! si la un moment dat can ai mei erau bine dispusi le-am aratat telefonul, cum arata, le-am spus ca nici nu mai prea merge, si ca as vrea sa imi ia unul nou! nu au fost de acord! dar i-am tot rugat frumos, si spuneam ca si prietenii mei au telefoane noi, si mai bune, si ca eu par mai prejos de ei... intr-un final saturati de rugamintele mele au cedat, si miau promus ca imi cumpara unul nou! si acum m-am ales cu un Nokia lumia 920! spor si mult succes in achizitionarea telefonului! dai funda te rog?
Bună.
Banii sunt la părinți, nu la tine.
Renunță la ideea de "moft" că au ceilalți și tu nu ai!
Pa, pa.
Hey! Pai ii spui ca prietenii tai au ras de tine,ca nu scoate pozele bine, sau sa fii un exemplu bun sa nu-i minti, le promiti ca o sa iei note mari, sau in cel mai rau caz sa-l vinzi si spui ca l-ai pierdut sau sa-l distrugi, sau faci un schimb cu prietenii de telefoane
succes
Le spui parintilor ca si ceilalti colegi de clasa au telefon si ca tu esti printre singuri care nu au.
Daca nu-ti mai merge cel vechi atunci spune-le asta.
daca cel pe care-l ai e ok dar vrei ceva doar de fite atunci mai bine lasa