| Theodora1234 a întrebat:

Sall TPU:*:*Cum imi pot convinge parintii sa-mi ia role?cryingDe cand eram mai mica si mergeam in vizita la o prietena care are mi-a ramas gandul la ele...si imi doresc atat de mult unelebroken heartcryingTata sia rupt odata piciorul si ii e frica (,) ca o sa cad si o sa raman handicapata pe viata bla bla chatterboxIa zis mamei ca poate sa-mi cumpere, dar el nu da bani daca imi rup ceva pentru spital.sau etc etc...Deci cum pot sa o conving?cryingPLZ HELP-Fundaa!

Răspuns Câştigător
| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

Pai intr-adevar trebuie sa ai grija cu rolele sa nu mergi prea tare sau sa te uiti sub picioare cum mergi dar au si alte fete role, dar ar trebuie sa zici sa iti cumpere ca o sa ai grija cum mergi nu o sa mergi prea tare roagale frumos spune-le ca au toate fetele si sunt faine si o sa ai grija de ele si cum o sa mergi, sper ca te-am ajutat fundita? puup:* papa

2 răspunsuri:
| deea4youu a răspuns:

Buna! Pai le poti arata beneficiile sportului, sau mai exact al mersului pe role, cum ar fi:
-mersul cu rolele regleaza [o poti sustine cu un caz concret]
-mersul pe role dezvolta muschii picioarelor, ai coapselor si ai zonei lombare
- muschii fesieri, coapsele si abdomentul - toti vor fi tonifiati dupa o sesiune de mers pe role
Le poti zice ca: 30 de minute de patinat ard 300 Kcal, echivalentul unei mese copioase sau ca printr-o jumatate de ora de mers pe role, parcurgi aproximativ 7 kilometri, pe cand prin alergare nu ai fi parcurs decat vreo 5 si asta cu mai mult efort,daca sunt adeptii faptului ca trebuie sa alergi ca sa te mentii sau sa faci sport etc.
Daca nici asa nu merge spune-le ca o sa fi foarte prudenta,o sa ai mare grija si chiar o sa porti genunchiere, cotiere si nu vei merge cu viteza si neinsotita de cineva expert pana te acomodezi. Le poti arata niste preturi, aratandu-le si dotarile lor. Sper ca te-am ajutatbig hug Mult succes:* Fundita?batting eyelashes

| ByaBya_4240 a răspuns:

Poti sa strangi bani! Sau de ziua ta faci un sacrificiu si la spui sa nu iti faca ziua anul asta cu prieteni si ii rogicadoul de anul acesta sa fie o pereche de role! dar ai grija sa iti iei cu o marime mai mare! Si eu imi iau pe 11 iulie role.