Pai daca stii, cerei'le pic prietenei tale si demonstreaza parintilor ca stii sa te dai pe ele sa pur si simplu spune'le (roaga'i) sa iti ia sau pentru 2-3 zile fa-le pe plac parintilor:-p vorbind despre cat de frumos e sa te dai pe role,povesteste'le ca prietenele tale se dau pe role, si ele se distreaza si u nu poti! si daca nici asa nu reusesti incearca sa-ti intelegi parintii fiindca poate au un alt motiv pentru care nu'ti iau role, in fond te poti distra si fara : Bafta t posy:*
Trebuie sa ii convingi ca esti destul e responsabila sa iti iei unele noi si sa promiti ca nu o sa faci "cascadorii") si daca vrei poti sa o ajuti pe mama ta la curatenie, bucatarie etc. si poate iti da ea bani
sper ca ti-am fost de ajutor
Inceraca sa iti ajuti parintii fff multtttttt fara sa le zici nimic despre role si poate iti vor lua intr-un final
Iai la bataie si zile: ba bagamiash luatimi role ca va sparg sa moara mama!: am glumit ma
plangi non-stop pana iti ia
Pai tatal tau trebuie sa te lase. Nu inseamna ca daca el si-a rupt piciorul o sa ti-l rupi si tu.
A devenit asa pentru ca ii este frica. Daca stii sa mergi si ti le ia, si nu iti rupi nimic atunci o sa isi dea seama ca nu toti cei care merg pe role isi rup o parte din corp.
Stai linistita.
Bună
Am avut şi eu o problemă asemănătoare şi pot spune că am rezolvat.o.
Eu am încercat convingând.o pe mama că aş vrea şi eu pentru că toţi prietenii mei au şi că o sa am grijă, adică o sa merg încet şi pe locuri unde nu aş putea sa cad.Binenţeles că la inceput până o să te înveţi să mergi ai putea să mai şi cazi.
Spune.i că dacă tatăl tau şi.a rupt piciorul asta nu înseamnă că o să ţi.l rupi şi tu, şi incearcă sa îi convingi că dacă ţi le va cumpara vei avea mare grijă sa nu cazi
Baftă!
DaciaRomania întreabă: