| LikeGreen a întrebat:

Sall TPU de aproape o luna incerc sa-mi caut o prietena (iubita)
insa in incercarile mele am dat gres mereu deoarece nu am intalnit acea fata ce credeti ca ar trebui sa fac sa imi gasesc o iubita: hainele? stilul? conceptia de a gandi?
va rog sa ma ajutati dau funda tuturor vreau cat mai multe parerii!

7 răspunsuri:
| Marcian a răspuns:

Daca ai sub 25 de ani nici sa nu te gandesti sa-ti cauti vreo potentiala nevasta. Bucura-te de libertate.
Metode: du-te prin cluburi(cu cat ai mai multi bani de cheltuiala cu atat mai bine) si baga-te in seama cu vreuna care nu sta cu nimeni, iesi pe afara pe la banca si intalneste persoane, baga-te in seama pe Facebook cu persoane care stau in orasul tau. In principal - intalneste persoane, fii direct

| zahy a răspuns:

E bine sa zici si varsta, ca lumea nu poate sa se exprime.

| PanaceuUniversal a răspuns:

In primul rand stai si gandeste-te daca tu chiar ai nevoie de o iubita.

Daca ai pana in 19 ani nu cred ca ar trebui sa te sbati prea tare... traieste-ti viata cat timp mai esti liber!

| alecsalecs a răspuns:

Salut asculta la mine si tine minte o chestie! Si nu vreau sa te jignesc sub nici o forma ci ti o spun ca si cum te as cunoaste de foarte mult timp! Dar dupa felul cum ai pus intrebarea ori esti extrem de disperat ori esti extrem de pretentios!? apropo financiar cum stai? dar asta conteaza mai putin daca fizicul te avatajeaza bani nu s o problema! Atunci ramane ori esti prea pretentios ori esti prea disperat? Scuza mi ultimul cuvint dar nu inteleg de ce tipi asa in gura mare ca nu ti poti gasi o prietena? Si mai spui ca de o luna? Dar ce ti ai propus cumva o perioada de timp in care sa ti gasesti o iubita? o luna doua cit? apropo viata sexuala ti ai inceput o? De aceea vrei cu disperare o iubita?
Inca odata imi cer mii de scuze dar ti am raspuns cu toata seriozitate si extrem de a nu a avea nici o ...de a te jigni! ok? deci cum stau lucrurile? ia mai analizeaza te un pic pe langa haine si conceptia de a gandi? Iar despre conceptia ta de a gandi nu cred ca ai mai mult de 16 ani? ca daca ai peste 18 deja cred ca esti virgin? Asta i nu i o problema si nu trebuie sa te rusinezi Chiar daca in ziua de azi traim intr o adevarata nebunie Sexuala! Astept sa mi raspunzi,

| LikeGreen explică:

Apropo am 15 ani

| Administrat0r a răspuns:

Cred ca in primul rand ar trebui sa iti alegi o iubita in functie de forma fundului. Iubita ideala are fundul forma de inimioara.

Glumesc.

Trebuie doar sa ai rabdare.

| DraGonaSulAK47 a răspuns:

Bai frate nu baga toate prostiile in seama fi atent pasul 1.schimba freza 2. apucate de sala sa pui ceva pe tine 3.incearca sa te inbraci la camasa 4.incearca sa nu mai vorbesti urat 5.incearca sa nu le bagi in seama si o sa vina el dupa tine imi pare bine ca te-am ajutat fundahappy