| LoveYourEyes a întrebat:

De un an folosesc placa cel putin o data la 3 zile. ce e drept e ca in timpul scolii o foloseam zilnic sad
Inainte de placa, aveam un par des, stralucitor si cret.Acum am parul des, aspru si ondulat [ondulat urat. nu stiu sa explic, va dati voi seama]
Cred ca parul meu a luat-o razna din cauza placii de par. Adevarul e ca nu am folosit o placa de firma, poate fi si asta cauza? Oricum ma gandesc sa imi iau placa Remington. poate e mai buna. big grin
Ce ar trebui sa folosesc sa am parul ca inainte? crying
[Scuzati categoria big grin ]

6 răspunsuri:
| Inger0Cazut a răspuns:

Ar trebuii sa te speli pe cap cu apa calda. Poti intreba si la magazinele naturiste... exista diferite tipuri de uleiuri si balsamuri.
P.S.Nu e nevoie sa folosesti foarte mult placa, trebuie doar sa gasesti o coafura care sa te avantajeze, si daca ai parul lung, atunci ar trebui sa ti-l lasi asa(tunsorile scurte cu parul cret nu sunt foarte dragute, parerea mea)

| Gahbryella a răspuns:

Nu mai folosi nimic..aceeasi prostie am facut si eu si aveam un par..si am renuntat la placa, mi.am tuns parul pana unde il aveam ars si dupa 3-4 luni insfarsit si.a mai revenit cat de cat si acum astept sa creasca..deci nu mai folosi placa sau daca o folosesti ia una buna si folseste.o mai rarwinking

| alexutzaTaa a răspuns:

Sunt multe balsamuri, uleiuri regenerante, pentru. par trebuie sa te interesezi pe net sau in magazine specializate pentru asa ceva... pup sper ca te-am ajutat:*

| LoveYourEyes explică (pentru alexutzaTaa):

Uleiul de ricin regenereaza parul? thinking

| alexutzaTaa a răspuns (pentru LoveYourEyes):

Da:*

| Sevonde a răspuns:

Păi, probabil parul tău este ars dacă ai zis că ai folosit atât de mult placa.
Părerea mea este să te dai cu balsam atunci când faci baie/duș.
Baftăă!♥