| madalinspy a întrebat:

.. deci marti am campionat de fotbal cu cls a 5-a B (eu fiind cls a 5-a A ) si nu cred ca o sa castigam deoarece intre noi exista certe si noi zicem ca ala nu-i bun ala nu-i bun. si astazi nu ne-am gandit la o tactica cum sai batem vreo idee cv? funda pentru cel ai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| DragosNr001 a răspuns:

Deci: Doi atacanti fata, doi pe laterale, mijlocasii pe mijloc si... In fine. Un sfat bun: Intra pe http://browsergame.goalunited.org/....../index.php fa-ti cont si joaca-te oleaca. O sa vezi ca pana la urma ajungi la tactici. Citeste cate ceva. Si ajunti si la pozitile jucatorilor. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| AnkaOfficial1 a răspuns:

Trebuie sa fiti foarte organizati si cel mai important sa le aratati ca voi sunteti uniti! Nu ii mai bagati in seama daca mai,, inscriu'' cate un comentariu rautacios pentru ca ei incearca doar sa va faca sa va certati intre voiwinking

| alinzz a răspuns:

Deci,clar ca jucati pe teren mic ( o cutie de chibrituri )...Pai normal se joaca 5+1. Eu joc fotbal pe teren mare...Pai ce sa zic. Incercati sa stati bine in aparare, vreo 3 acolo, unul mijloc si celalalt un varf impins. Daca sunteti uniti, va purtati bine unul cu altul, reusiti sa ii bateti.